Tinderen miért adják el magukat az emberek sikeresnek, világutazónak, sportolónak, tökéletesnek?
Csak én vettem ezt észre, hogy Tinder tele van olyan (én esetemben) nőkkel, akik általában olyan képeket raknak ki, hogy hol jártak a világban, mit sportolnak, mennyire vékonyak, vagy valami profi fotós által készített kép. Mindezt egy lakótelepen, 5km-es távolsággal. Valamiért nem látom ezeket a nőket nap mint nap a környéken, hanem az átlag magyart, aki nem top modell, stb.
Szóval hol vannak azok a nők, akik nem akarják magukat eladni így, mert igazából pont nem érdekel, hogy hol nyaralt. Ez a 25-30-as korosztály, de idősebbek is szeretik ezt előadni, megnéztem.
Vagy én lennék előítéletes, válogatós? De ha csak ez jön szembe, akkor mit tudok tenni? :D Nyilván nem bányarémet keresek, csak eleve egy olyan képet állítanak így be magukról az emberek, hogy sikeresek és tehetősek, minden rendben az életükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!