Tinderen miért adják el magukat az emberek sikeresnek, világutazónak, sportolónak, tökéletesnek?
Csak én vettem ezt észre, hogy Tinder tele van olyan (én esetemben) nőkkel, akik általában olyan képeket raknak ki, hogy hol jártak a világban, mit sportolnak, mennyire vékonyak, vagy valami profi fotós által készített kép. Mindezt egy lakótelepen, 5km-es távolsággal. Valamiért nem látom ezeket a nőket nap mint nap a környéken, hanem az átlag magyart, aki nem top modell, stb.
Szóval hol vannak azok a nők, akik nem akarják magukat eladni így, mert igazából pont nem érdekel, hogy hol nyaralt. Ez a 25-30-as korosztály, de idősebbek is szeretik ezt előadni, megnéztem.
Vagy én lennék előítéletes, válogatós? De ha csak ez jön szembe, akkor mit tudok tenni? :D Nyilván nem bányarémet keresek, csak eleve egy olyan képet állítanak így be magukról az emberek, hogy sikeresek és tehetősek, minden rendben az életükben.
#8, akkor itt most vagy sok a vetítés, vagy a Tinder a "jólmenők" sportja. Mert nem hiszem el, hogy egy Észak-pesti lakótelepen ennyien élnek jó körülmények között.
#9, ja igen, elfelejtettem az 1db képpel rendelkező nőket, amik valóban cica kutya macska tájkép stb. :D
Egy társkeresőn nem ez van, sokkal több a hétköznapibb ember, csak a társkeresőkön meg nagyon sok inaktív van, vagy aki életre szóló szerelmet keres. Viszont ott meg jóval kevesebben vannak a korosztályomból, pl. 25-30 éves nőkből 180 találat van (akiknek még nem írtam, vagy nem láttam), 40-45 között meg 800.
Szóval a korosztályom inkább a Tinderen van, miközben szörföznek a naplementében egy pohár borral a kezükben. :D
Mert az olyan kulcsszavak a menők, mint az "aktív, pörgős, vidám, gazdag, sikeres" és ezt kell demonstrálni a képekkel is.
Engem speciel nem érdekel, ki hogyan "hirdeti" magát, hol nyaralt, milyen menő cuccai vannak, életre szólót keresek. Rólam csupa "semleges" kép van fent, nem demózok jólétet a képeimmel.
A durva az, hogy alig van átmenet. A legtöbb kép (nőknél, nem tudom nálunk hogy van ez) vagy valami tengerparton naplementében borozós, vagy tükörben malacfüles melegítő nadrágos, unikornis fejes, szetfolyt szelfi
24f
13#
12-es voltam, itt vagyok
Bár nem vagyok elhízva, 180+ centi magas vagyok és láttam már tengerpartot életemben, semmi ilyen jellegű kép nincs fent rólam, amiket felsoroltál
16#
Ha pár évvel idősebb lennél, még rád is írnék. :)
13 voltam 29/N
Dehogynem. minden csaj barátzónájában vannak ilyenek, de észre sem veszitek őket. hamarabb mentek el egy magát menőnek hazudó rohadékkal aki szarba se vesz titeket. Genetikai programozás alapon döntve. Nem tehettek róla.
De alapvetően annyira hűdemagas igényrendszeretek van, hogy nem ugorja meg már soha a "hétköznapi pasi", és már nem is akarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!