Én nem akarok beleszólni,csak egy tipp: Ha te is nagyon introvertált vagy ne feltétlen ehhez hasonló lányokat keress,mert lehet hamar megunjátok egymást. Mindenesetre sok sikert.
2020. jún. 15. 00:34
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jogos, de azért nem extrém módon vagyok introvertált, szoktam barátaimmal minden héten találkozni 😅
2020. jún. 15. 00:58
3/9 anonim válasza:
Ha nem volna párom beszélgetnék veled😁
Az érdeklődési körünk közös.
Több ilyen lány is van a környezetemben.
Nem lehetetlen küldetés😄
2020. jún. 15. 01:51
4/9 anonim válasza:
Inkább extrovertáltat keress, nekem mikor barátnőm volt sokkal jobban megnyitott meg kiegészítettük egymást. Introvertált csajjal nem nagyon tudtam mit kezdeni. Bár ez csak egy tanács.
2020. jún. 15. 19:05
5/9 anonim válasza:
Szia. Én szeretem a 80-as, 90-es évek zenéjét, ha gondolod irhatsz:)) 17/l
2020. jún. 16. 15:39
6/9 anonim válasza:
Basszus ez így tökre rám illik, csak az a "baj", hogy nem vagyok lány 😅
2020. jún. 18. 13:13
7/9 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit elcseszett?:D
2020. jún. 26. 12:04
8/9 anonim válasza:
Miért lenne baj, hogy introvertáltat keres? Én is az vagyok és a legjobb barátnőm is, és 11 A4-es oldal hosszúságú üzeneteket váltunk egymással. Az introvertált szó pusztán annyit jelent, hogy nagyobb igénye van társas interakciók után én-időre, és nem feltétlenül egy kimozdulós alkat, nem azt, hogy lehetetlen vele kommunikálni.
2020. jún. 27. 01:01
9/9 anonim válasza:
#8-asnak igaza van, viszont azt hozzátenném, hogy ő mind már kialakult barátságokról beszél. Ismerkedésnél, ahol meg kell nyílni a másiknak, hátrány lehet(!) az introvertáltság mindkét fél részéről.
Én szeretem ha a másik mesél magáról, és az életeseményeihez én is hozzá tudom fűzni a sajátjaimat. De ha egy olyannal ismerkedek, aki szintén nem beszéd-elindító, akkor sose nyilunk meg egymásnak olyan szinten, hogy legyen miről cseverészni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!