Korombeli, kicsit introvertált lányok, szeretnétek ismerkedni? Budapesten járok egyetemre,22F
Figyelt kérdés
Én is introvertáltnak mondanám magam, de egy már kialakult kapcsolat ennek nem látja kárát.2015. jan. 10. 19:14
2/6 anonim válasza:
Az introvertált attraktív lányok a legcukibbak.
3/6 anonim válasza:
Nekem is jöhetnek az üzik. Csak hogy kicsit kifogjam a szelet a vitorlájából a kérdezőnek. :D
4/6 anonim válasza:
Szerintem ti keveritek az antiszociális és introvertált fogalmakat.
5/6 A kérdező kommentje:
3: Eddigiek alapján teljes szélcsend van.
2015. jan. 10. 19:29
6/6 anonim válasza:
Miért azt hitted hogy hamvas 10/10-es nehézbombázók légiója egy emberként sikolt fel ahogy meglátja a kérdésed és egymást tapossák majd kegyeidért?
Naponta legalább ezer ilyen kérdés van, ennyivel nem fogsz kitűnni a tömegből. De azért sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!