Valaki ismerkedni?:)
Igen, igen, tudom, hogy valószínűleg nem itt találom meg életem szerelmét, de talán egy fokkal kedvesebb emberek vannak itt, mint pl. Tinderen, ahol sokan csak egy dologra mennek, na hát én nem az a típus vagyok. Hallottam már sztorikat, hogy emberek itt találták meg a jelenlegi párjukat, úgyhogy próba szerencse:)
Nincsenek brutálisan nagy elvárásaim másokkal szemben, csak annyi, hogy legyen magas (176cm vagyok és néha szeretek felvenni magassarkút:)) és ne ignoráljon egész nap.
17-19 fiúk nyugodtan írhatnak, akik esetleg már feladták, hogy bárhol is találnak egy normális lányt. :)
Kedves kérdező!
Én is próbáltam a tindert, de nagyon felszínes az egész. Ha ennél többre vágysz, írj privátban, adok elérhetőséget. Ki tudja lehet egymást keressük. ;) (184cm vagyok ;D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!