Valaki ismerkedni?:)
Igen, igen, tudom, hogy valószínűleg nem itt találom meg életem szerelmét, de talán egy fokkal kedvesebb emberek vannak itt, mint pl. Tinderen, ahol sokan csak egy dologra mennek, na hát én nem az a típus vagyok. Hallottam már sztorikat, hogy emberek itt találták meg a jelenlegi párjukat, úgyhogy próba szerencse:)
Nincsenek brutálisan nagy elvárásaim másokkal szemben, csak annyi, hogy legyen magas (176cm vagyok és néha szeretek felvenni magassarkút:)) és ne ignoráljon egész nap.
17-19 fiúk nyugodtan írhatnak, akik esetleg már feladták, hogy bárhol is találnak egy normális lányt. :)
"Hallottam már sztorikat, hogy emberek itt találták meg a jelenlegi párjukat"
Csajként szerencséd van,pasiként senki ne próbálkozzon mert esélytelen..
Én szívesen ismerkedek :D
16F
10-ből 9 ember azt mondja, hogy ő nem szokott csak úgy élvezetből dugni, miközben 10-ből 9 ember simán játszik a gondolattal, 7 pedig meg is teszi, csak idő kérdése. Szóval ezt a dumát hagyjuk.
A másik, nincs nagy elvárásod, de magas legyen. Tehát egyetlen olyan dolgot kérsz, ami egy paraméter, ami egy centiméteres adat. Ha én leírnám, hogy nincs különösebb elvárásom, de minimum C-s mellméret legyen, én lennék az antikrisztus. El kellene dönteni, hogy boldogság kell, vagy magassarkú. Csak azért kell a magas pár, hogy ne érezd magad hülyén mások előtt. Olyanok előtt, akiknek elvileg nem számít a véleményük. Mégis aszerint élitek az életeteket, hogy más mit gondol. Ha csak ketten lennétek a világon, nem érdekelne a magassága. Ezt innen tudhatod.
Nincs ezzel semmi baj, még egy fiatal lányka lehetsz, kiforratlan értékrenddel. Tizenéves fiúval pedig ne remélj komoly dolgot, mert szintén olyanok, mint te.
F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!