Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni?:)

Valaki ismerkedni?:)

Figyelt kérdés

Igen, igen, tudom, hogy valószínűleg nem itt találom meg életem szerelmét, de talán egy fokkal kedvesebb emberek vannak itt, mint pl. Tinderen, ahol sokan csak egy dologra mennek, na hát én nem az a típus vagyok. Hallottam már sztorikat, hogy emberek itt találták meg a jelenlegi párjukat, úgyhogy próba szerencse:)

Nincsenek brutálisan nagy elvárásaim másokkal szemben, csak annyi, hogy legyen magas (176cm vagyok és néha szeretek felvenni magassarkút:)) és ne ignoráljon egész nap.

17-19 fiúk nyugodtan írhatnak, akik esetleg már feladták, hogy bárhol is találnak egy normális lányt. :)

2020. jún. 7. 13:23
1 2
 1/11 anonim válasza:

"Hallottam már sztorikat, hogy emberek itt találták meg a jelenlegi párjukat"

Csajként szerencséd van,pasiként senki ne próbálkozzon mert esélytelen..

2020. jún. 7. 14:03
 2/11 anonim válasza:
Ha a csajnak osszejott akkor a pasinak is, szoval nem eselytelen.
2020. jún. 7. 14:36
 3/11 anonim válasza:
Oké!
2020. jún. 7. 15:17
 4/11 anonim válasza:
24 év már sok? 😂
2020. jún. 7. 18:07
 5/11 anonim válasza:
Felszínes.
2020. jún. 7. 23:35
 6/11 anonim válasza:

Én szívesen ismerkedek :D

16F

2020. jún. 10. 15:22
 7/11 anonim válasza:

10-ből 9 ember azt mondja, hogy ő nem szokott csak úgy élvezetből dugni, miközben 10-ből 9 ember simán játszik a gondolattal, 7 pedig meg is teszi, csak idő kérdése. Szóval ezt a dumát hagyjuk.

A másik, nincs nagy elvárásod, de magas legyen. Tehát egyetlen olyan dolgot kérsz, ami egy paraméter, ami egy centiméteres adat. Ha én leírnám, hogy nincs különösebb elvárásom, de minimum C-s mellméret legyen, én lennék az antikrisztus. El kellene dönteni, hogy boldogság kell, vagy magassarkú. Csak azért kell a magas pár, hogy ne érezd magad hülyén mások előtt. Olyanok előtt, akiknek elvileg nem számít a véleményük. Mégis aszerint élitek az életeteket, hogy más mit gondol. Ha csak ketten lennétek a világon, nem érdekelne a magassága. Ezt innen tudhatod.

Nincs ezzel semmi baj, még egy fiatal lányka lehetsz, kiforratlan értékrenddel. Tizenéves fiúval pedig ne remélj komoly dolgot, mert szintén olyanok, mint te.

F/28

2020. jún. 12. 07:58
 8/11 anonim válasza:
17-19 Vicc...
2020. jún. 12. 13:48
 9/11 anonim válasza:
Kamu kérdés.
2020. jún. 12. 16:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Miért is lenne kamu? Egyébként meg akik szót tesznek a korra, fiatalon még teljesen normális, hogy az ember ismerkedni akar mással, legyen szó kapcsolatról/barátról. És igen lehet a valóságban is, lehet interneten is. Miért is fáj ez bárkinek is? Akik fiatalok kiírják az ilyen kérdéseket, pontosan azért teszik, hogy 28-30 évesen ne a gyakorit böngésszék unalmukban, hanem a családjukkal foglalkozzanak és legyen életük:) Mindenkinek megvan a saját véleménye.
2020. jún. 12. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!