Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van ilyen lány, nő?

Van ilyen lány, nő?

Figyelt kérdés

Van egy hosszú listám, ami alapján ha minden pontban megfelelne az illető, akkor mondhatni ideál lenne. Lehet, hogy valamit kihagytam a listából. Persze ha valaki ennek csak felét "teljesíti", főleg a fontosabbakat, akkor is bőven jó... :)

formás vékony alkat, kék szem, szőke/barna haj

szeretsz úszni, strandolni

szeretsz biciklizni, vagy erdőben túrázni

laknál város szélén, vagy faluban (tehát természetközeli helyen)

szereted a macskákat

szereted a rap és a mulatós zenét, vagy akár mindenevő vagy.

ha kell otthon is tudsz ülni egész nap (nem egyedül, ne értsd félre), tehát nem feltétlenül akarsz mindig valami programot.

akár "férfias" programokat is hajlandó vagy bevállalni és eljönni velem

követsz youtubereket (különösen TheVR)

hajlandó vagy számítógépes játékokat játszani (vagy valamiféle érdeklődést tanusítasz iránta :D)

érdekelnek (vagy legalább van valamiféle fogalmad) számítástechnikai kütyükről, esetleg drónokról

tudsz finom sütit csinálni :D

27 év alatti vagy

fiatalabbnak nézel ki a korodnál

szeretnél gyereket minél fiatalabb korban (ahogy a pénz és egyéb engedi)

szeretnél majd esküvőt, lakodalmat

egyetem van/ tervben van

érdekel a motorozás, szívesen mennél motoros túrára

elutaznál amerikába egy 3 hetes körútra vagy afrikai szafarira

nem veted meg/használod a tömegközlekedést, a gyaloglást

fura egy lista, valószínűleg nem is jutott minden eszembe. Van rajta olyan is, ami fontosabb, van ami kevésbé, de nem sorrendben vannak...

2020. jún. 4. 14:26
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

A kék szemen kívül passzolnak a dolgok.

Megmosolyogtatott a vr-os rész. A párom szemüveget kapott egyik karácsonyra tőlem, és ugyan nem vagyok ps guru, de nagyon szerettem a cod black ops story módját! 😁

2020. jún. 4. 15:37
 12/23 anonim válasza:
11 ok,a többi nem nyert
2020. jún. 4. 15:42
 13/23 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2020. jún. 4. 16:00
 14/23 anonim válasza:

"Amúgy szerintem csak az nem süt finom sütit, aki nem tud."

Te tudsz?

2020. jún. 4. 16:12
 15/23 anonim válasza:
Kövessen youtubereket... a színvonal megvan, csak nem látok le odáig.
2020. jún. 4. 16:13
 16/23 anonim válasza:

formás vékony alkat, kék szem, szőke/barna haj- kekeshold szem számít?

szeretsz úszni, strandolni- igen

szeretsz biciklizni, vagy erdőben túrázni- igen

laknál város szélén, vagy faluban (tehát természetközeli helyen)- igen

szereted a macskákat- igen, minden allatot szeretek.

szereted a rap és a mulatós zenét, vagy akár mindenevő vagy.- a rapet igen, a mulatost kevésbé, de neha belefer.

ha kell otthon is tudsz ülni egész nap (nem egyedül, ne értsd félre), tehát nem feltétlenül akarsz mindig valami programot.-igen, akae egyedul is ulok itthon. :D

akár "férfias" programokat is hajlandó vagy bevállalni és eljönni velem- igen

követsz youtubereket (különösen TheVR)- ismerem oket, bar nem kovetem.

hajlandó vagy számítógépes játékokat játszani (vagy valamiféle érdeklődést tanusítasz iránta :D) igen, ha elvezetes jatek, ami nekem is tetszik. (nyugi nem simsre es candy crushra gondolok) :D

érdekelnek (vagy legalább van valamiféle fogalmad) számítástechnikai kütyükről, esetleg drónokról- nem sokat tudok róluk

tudsz finom sütit csinálni :D- receptbol megy

27 év alatti vagy- igen

fiatalabbnak nézel ki a korodnál- igen

szeretnél gyereket minél fiatalabb korban (ahogy a pénz és egyéb engedi)- igen

szeretnél majd esküvőt, lakodalmat-igen

egyetem van/ tervben van- talan

érdekel a motorozás, szívesen mennél motoros túrára- meg nem motoroztam, de szívesen kiprobalnam

elutaznál amerikába egy 3 hetes körútra vagy afrikai szafarira-szivesen

nem veted meg/használod a tömegközlekedést, a gyaloglást-igen, bar egy ket keresetlen szavam van a tomegkozlekedeshez

Tudom hogy nem engem keresel, en sem keresek part-mar van- csak magamat szorakoztatom. :D egyebkent vannak olyan kerdesek ami szerintem teljesen mindegy, ha jol mukodik egy kapcsolat. Olyat sose fogsz talalni, aki mindnek megfelel.

2020. jún. 4. 18:21
 17/23 A kérdező kommentje:

nem tudok, de tervben van beletanulni :D

Na most nem feltétlenül a TheVR a legjobb példa, de igenis vannak teljesen normális youtuberek, akik értelmes és hasznos tartalmat "gyártanak". Nem azokat a youtubereket kell nézni, akik a értelmetlen hülyeségeket csinálják, amik azon kívül, hogy haszontalan dolgok, még a fiatalokat is rossz irányba terelhetik.

(Amúgy sokan a vr-osokat csak a cat mario-ról ismerik, ami már régi videó, rég koncepciót váltottak még ha gaming az egyik fő témájuk most is. Ennek ellenére a cat mario-s videó alapján ítélik meg őket sokan.)

Amúgy bárki bármit mond, a tv helyét átveszi a youtube és más platformok, csak idő kérdése. De már most is sokan ezeken a helyeken keresgélnek néznivalót, mert már tényleg minden témában van youtuber. Csak sokszor nem az értelmes fajtát dobja fel az algoritmus.anem meg kell találni.

Nem modom, hogy ez valami fontos szempont lenne, de ne ítélje el a másik fél --> jobb ha ő is szereti az ilyesmit.

De mondjuk te milyen médiát nézel/hallgatsz?

"Tudom hogy nem engem keresel" - Ezt honnan tudod? :D

Viccet félretéve akkor nem annyira lehetetlen ez a lista, főleg, hogy már többek is írták, hogy nagyrészt megfelelnek a leírtaknak.

2020. jún. 4. 21:30
 18/23 anonim válasza:

Nyilván Al Pacino helyett NyomiBélaMariotJatszik-ra vágyik mindenki.

Hány éves vagy, 9?

2020. jún. 4. 21:39
 19/23 A kérdező kommentje:

Nagy eséllyel kevesebb mint te. Ugyanis főként az idősebbek (30-40+) nem tudják felfogni, hogy a gaming-nek semmi köze ahhoz, hogy valaki mit tud felmutatni. Mondok jobbat, élsportolóink között is vannak, akik szabadidejükben játszanak (is), 3-ról is tudok. A játékokkal magában semmi gond, azzal lenne baj, ha valaki egész nap mást sem tud csinálni csak játszani.

És te hány éves vagy amúgy?

2020. jún. 4. 22:09
 20/23 anonim válasza:
Ennek a bepötyögésére kár volt időt pazarolni. :D
2020. jún. 5. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!