Miért nem ír, ha azt mondta, imád velem beszélni és nálam szebb lányt még nem látott?
Múlt hónapban egy étteremben találkoztam a sráccal, akivel szemeztünk, nem beszéltünk semmit, csak megkérdezte a nevem és bejelölt Facebookon. Rámírt, és rengeteget beszéltünk, sok közös pontot találtunk. Már a randit szerveztük, de konkrétat nem beszéltünk meg, most meg eltűnt, kb 1hete beszéltünk utoljára, most akkor nem vagyok neki mégsem szimpatikus? Vagy nem igazán értem, miért viselkedik ennyire ellentétesen: ő kezdeményezett, ő mondta, hogy találkozzunk, szépnek tart, jó beszélgetőpartnernek, akkor miért nem ír? Vagy ezek csak kamuk voltak? Állítása szerint már nagyon szeretne kapcsolatot, akkor miért nem tesz érte?? Köszönöm, ha segítetek kiigazodni, én egyáltalán nem értem, tapasztaltabb nők vagy férfiak írjanak, ha bántó lesz az igazság, akkor is mondjátok el légyszíves. Köszi, ha végigolvastad és válaszolsz!:)
(Ja és ne írjátok, hogy azt várja, hogy én írjak, mert legutóbb én kerestem őt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!