Kiscsávók, csajszibarackok! 😎 Meséltek, kinek hogy alakul az ismerkedés az elmúlt napokban, hetekben?
Félreértés ne essék... Én is komoly kapcsolatot keresek/kerestem, de az a srác kiverte nálam a biztosítékot, annyira határozott, megingathatatlan elképzelései voltak a jövőről. Azt hiszem 3-4 évvel volt idősebb nálam (állítása szerint), de már attól parázott, hogy mi lesz ha nem talál nőt /feleséget/ anyát a leendő gyermekének...
23L
Továbbra sem kellek senkinek, totál alkalmatlan vagyok emberi kapcsolatokra, párkapcsolatra meg főleg.
Társadalmilag, emberileg egy csőd vagyok.
20F
basszus demoralizáló ezt olvasni... :(
Én belém mindig akad egy két csaj, de mennyiség helyett minőségi párkapcsolatra vágynék, s olyan lányból bizony nagyon kevés van...
Ahogy egy régi filmben hallottam: Cicázni való van elég de asszonynak való kevés
:D
25F
Ráírtam a cleverbotra és az első két mondata az volt: meg foglak gyilkolni, mert fogyatékos vagy...
hátt kösszz xd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!