Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kiscsávók, csajszibarackok! 😎...

Kiscsávók, csajszibarackok! 😎 Meséltek, kinek hogy alakul az ismerkedés az elmúlt napokban, hetekben?

Figyelt kérdés
Kort is!
2020. máj. 22. 00:08
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:

tekintve, hogy pár napja szakított velem a barátom, és lassan a legjobbnak hitt barátnőm is kezd semmibe venni, eléggé komoly exponenciális lejtőn csúszom lefele, de amúgy jól viselem.

sokáig próbáltam interneten (itt is) barátkozni, de személyes találkozó híján mindegyiknek vége lett.

már rendesen unom az ismerkedést interneten, már nem vagyok hajlandó itt ismerkedni, csak ha a közel jövőben találkozás lesz az eredménye (az meg, tekintve, hogy még néhány hónapig nem leszek az országban, nem fog megvalósulni).

19/L

2020. máj. 22. 07:02
 12/40 anonim válasza:

Várok én is egy normális lányra/csajra/hölgyre/nōre, kinek hogy tetszik. Az elmúlt időszak és 2 év maga volt a katasztrófa.

34F

2020. máj. 22. 09:23
 13/40 anonim válasza:
Én számomra érthetetlen, hogy otthon ül valaki, de a neten nem ismerkedik, mert nem preferálja, de azért nyavikol, hogy a nyáron egyedül lesz. Oké, hogy nem akartok élőben ismerkedni, de akkor neten? Élőben is suttyó a csávók nagy része, mint neten... Vagy várjatok, hogy a sült galamb a szátokba repül?
2020. máj. 22. 11:40
 14/40 A kérdező kommentje:
Igen, ez érdekes. Magam is teszek érte élőben, igaz kevés a siker, de cselekszem. Aki meg otthon ül, de neten sem nyitott, mi a pék fhaszára vár? 😂
2020. máj. 22. 11:47
 15/40 anonim válasza:
Ja, én is próbálom a lehetetlent, dehát a csajszi otthon ül, ha dolgozik ő ott nem ismerkedik, időt nem ad a szabadidejéből, mert hát szabadnapok a barátnőké, munkába meg szóba se áll idegenekkel, de otthon nyoszorog, hogy vágyik a kapcsolatra :D
2020. máj. 22. 11:53
 16/40 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2020. máj. 22. 11:57
 17/40 anonim válasza:
Én ha odamegyek egy fiúhoz ismerkedni, akkor elküld, mert van barátnője... Fura, mindegyiknek vam barátnője, még annak is, akiről tudok hogy nincs xdd
2020. máj. 22. 12:01
 18/40 anonim válasza:
De ez sajna nem vicc, a tesója mondja, hogy hajtsak már rá, mert otthon panaszkodott, hogy nincs párja... De azé még kávéra se hivhatom mert ő nem ér rá, persze zavarodottsagbol utasít el, dehát most akkor is, most ha a csávó toketlen akkor annyiba hagyja a dolgot, de most miert nem lehet elsore igent mondani egy kvra, nem lakatlan szigetre akarok menni vele nyaralni meg ismerkedni...
2020. máj. 22. 12:02
 19/40 A kérdező kommentje:
Ismerős. Igazából az embereknek semmi és senki nem elég (jó). Aztán csodálkoznak, hogy marad a jobb és bal kezük otthon, meg a cleverbot.com. 😂
2020. máj. 22. 12:03
 20/40 anonim válasza:
Az a vicces, mikor még a cleverbot is utál
2020. máj. 22. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!