Akad itt egy normális fiú?
Sziasztok!
Nem szoktam ilyet csinálni, de itt is megpróbálom. Átlagos kinézetű 20 éves egyetemista lány vagyok, aki lelki társat keres. Tisztában vagyok vele, hogy csekély az esély, de hátha. Kérlek, csak normálisak írjanak.
Huh, hát merész ezen a felületen ismerkedni és erős reményvesztettségre vagy kiábrándultságra utal. Nem javaslom az ismerkedés ezen formáját. Ha csak valakivel beszélgetnél kötetlenül, úgy hogy nem ismernek, akkor javaslok bármiféle anonim chatappot, nagynéha előfordul, hogy nem csak kanos 40-es emberek találnak meg.
Ezt félretéve első körben azt javasolnám, hogy békélj meg magaddal. Keress egy olyan tevékenységet, ami igazán leköt és jól érzed magad tőle. Ettől magabiztosabb is lesz az ember. És ne hajhászd a szerelmet, mert ha erőlteted, hogy találj valakit, az nagyon balul is elsülhet.
(Én is szívesen ismerkedek, de csak barátilag :D , bár nem kifejezetten nevezném magam normálisnak, de nem vagyok se antiszociális és deviáns hajlamokkal se küzdök.)
A CS 1.6-hoz pedig GLHF.
20F
Kell még egy barátzónás pali?
Mert a "lelkitárs" kb ezt jelenti.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!