Aszexuális lányok, ismerkednétek egy pasival, aki nem aszex, de nem fontos neki a szex?
Figyelt kérdés
Győr-Moson-Sopron és Vas megyeiek előnyben. ;)
Nem hátrány, ha szereted az animét, vagy művész vagy, de természetesen nem feltétel. :)
2020. máj. 16. 21:16
11/16 anonim válasza:
Jó majd más küld képet azonnal. Csak akkor nem értem miért kérdezted hogy nem illentelnség-e. Azt hittem van választási lehetőség is
2020. máj. 23. 22:02
12/16 A kérdező kommentje:
Látom, nem megy a szövegértés.
Sehol nem kértem képet. Ezt megint csak te találtad ki. Ez a baj veled. Elgondolsz valamit, és azt hiszed, hogy az úgy is történt.
És igen, volt választási lehetőséged. Mondhattad volna, hogy "bocsi, de nem szeretném elmondani". Vagy bármi más. De nem ezt tetted, hanem bedurciztál, hogy hogy mertem ilyet kérdezni?
Nem a kép hiányával van a gond, hanem a kifacsart gondolkodásoddal.
2020. máj. 23. 22:08
13/16 anonim válasza:
Elnézést hogy tele vagyok félelmekkel nem tudom hogyan kell nélkülük élni mert túl régen volt már nyugodt életem amikor tényleg biztonságban éreztem magam egy megértő ember mellett.
2020. máj. 23. 22:15
14/16 anonim válasza:
Na, akkor én már nem is válaszolok a privát üzenetre, látom tök felesleges. :D
2020. máj. 23. 22:22
15/16 anonim válasza:
#14: Ha nem vagy túl érzékeny típus akkor nem lesz baj.
2020. máj. 23. 22:31
16/16 anonim válasza:
Szia nekem írhatsz :)
23l
2020. szept. 5. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!