Gáz ha így elhívom randizni?
Ajjaj! Női nem megkülönböztető tagjai! Vigyázz, nagyon vigyázz ezzel!
Én sok nőtöl kaptam jó visszajelzéseket a múltban, helyes pasi, jó kiállású stb, de mégsem jött össze semmi. Nem voltam olyan helyzetben, hogy valami kialakulhatott volna. De ez a recepció sztori ismerős! Amikor nagyjából Talán 2 évvel volt idősebb, jó testi adottságú hölgyre néztem, már éreztette a kontaktussal, hogy nem tetszik neki az ember.
Aztán utána egy következő alkalommal, amikor borítékba a pénzt az orvosnak, akkor kinyitotta és belenézett, a nyelve pedig kilógott. Hozzáteszem nagyon jó nő volt, de szét volt zilálva előző este, egy férfi által hatalmas együttlétben
Ráismerek! Úgy megviselte, hogy tesze-tosza fejjel ment be dolgozni, rendbe sem tette magát normális. (ahogy szokták mondani, pont ahogy, mint akit: Tegnap vágtak gerincre)
Tehát nagyon vigyázz a nőkkel! Mert éreztetik, ha nem tetszik nekik valaki és ahogy mondtad, ha legközelebb mész, az kicsit cinkes. Főleg ha nem tudsz laza lenni. Ha nem pénzes a családod, az pedig egy nagyon jó nő, akkor vigyázz, vigyázz!! Nem véletlenül írom.
ha elutasít, akkor sem gáz utána oda járni. Miért lenne az?
És legalább voltál olyan bátor, hogy megpróbáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!