Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Kezdő angolost keresek levelez...

Kezdő angolost keresek levelezéshez(?)

Figyelt kérdés

Pocsék az angolom. Járok tanárhoz, de hagyjuk is azt. Úgy döntöttem viszont, hogy megpróbálnám úgy fejleszteni az angoltudásomat, hogy napi 1-2 üzenetet váltanék valakivel. Főleg egyszerű mondatokról lenne szó, mert a bonyolultak úgysem mennek nekem abszolút.

Kor, nem nekem mindegy. Felőlem kamuzhatsz is, mert innen úgysem szándékozom átmenni semmilyen más platformra, csak szeretnék valakivel élesben gyakorolni. És tényleg max napi két üzenetváltásra gondoltam, szóval nem várom el nyilván, hogy egésznap a gyk előtt ülj, és levelezzünk.

Ha benne vagy, akkor írj privátban, és kezdhetjük is. :)

dec. 18. 16:19
1 2
 1/12 anonim válasza:
Engem érdekelne, én is igen kezdő vagyok, hiába tanultam már. Viszont honnan tudjuk, hogy amit írunk, az helyes, ha mindketten gyengék vagyunk?
dec. 18. 17:32
 2/12 anonim válasza:
Én nem vagyok kezdő, most készülök a B2-re, de én is szívesen beszélgetnék valakivel angolul, nekem az se baj, ha kezdő. Aki szeretne írjon.
dec. 18. 17:47
 3/12 anonim válasza:
Sziasztok nekemis írhattok nyugodtan ☺️ szeretek angolul levelezni,beszélgetni
dec. 18. 18:22
 4/12 anonim válasza:
Szia! Miért nem adod fel? Egyszerűen lehet agyad nincs hozzá. Ami nem megy; nem kell erőltetni!
dec. 18. 21:21
 5/12 anonim válasza:

Szerintem semmit nem érdemes feladni egészen addig amíg van motivációd én nem próbáltál ki minden lehetséges megoldást.

dec. 18. 21:24
 6/12 A kérdező kommentje:
4, nem adhatom fel, mert az egyetemhez kell az angol, és mindenből ötös vagyok, csak ez megy full szarul. Járok nyelvsuliba, de ott annyit csinálunk, hogy angol mondatokat magolunk, és utána azt kell visszamondani. Én úgy érzem nem vagyok ezzel semmivel előrébb, és szeretnék élesben gyakorolni, hogy legalább olyan szintet elérjek, hogy megszerezzem a diplomámat. Ráadásul a jövőben akár szeretnék itt maradni oktatni is az egyetemen, és oda is kelleni fog az angol, szóval nem tehetem meg azt, hogy a jelenlegi szar helyzetemben maradjak, hanem kötelességemnek érzem, hogy jobb legyek. Gimiben, meg általánosban meg csak papíron volt angolom, mert órán kb sosem csináltunk semmit, mindig csak filmet néztünk magyarul, meg ilyenek(egy vidéki putri iskolába jártam, amit már nagyon bánok, de már ezt nem lehet megváltoztatni), szóval ez van. Nem fogom feladni, és nem érdekel ki mit gondol!!!
dec. 18. 21:37
 7/12 anonim válasza:
Nekem irhatsz! Nekem is jól jönne egy kis angol tanulás, segítés
dec. 18. 21:38
 8/12 A kérdező kommentje:

Itt a legtöbb ember úgysem akar átmenni sehova, mert akkor már egyből azt hiszik sokan, hogy ismerkedni akarok, azért írtam ezt, hogy nincsenek ilyen szándékaim, de kösz a kedves szavakat. 🤣😂

Amúgy fizetek is érte, ha nem esetleg nem tudsz olvasni, meg már írtak többen is, meg amúgy sincs szükségem ilyen ,,intelligens" emberre, mint te vagy.

dec. 19. 06:33
 9/12 anonim válasza:
9 ha nem akarsz dugni felejtsd el
dec. 19. 06:53
 10/12 anonim válasza:

Mégis miért keresel egy angolos kérdésnél szexpartnert? Ha prostituáltként akarod eladni magadat, máshova menj.

dec. 19. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!