Kezdő angolost keresek levelezéshez(?)
Pocsék az angolom. Járok tanárhoz, de hagyjuk is azt. Úgy döntöttem viszont, hogy megpróbálnám úgy fejleszteni az angoltudásomat, hogy napi 1-2 üzenetet váltanék valakivel. Főleg egyszerű mondatokról lenne szó, mert a bonyolultak úgysem mennek nekem abszolút.
Kor, nem nekem mindegy. Felőlem kamuzhatsz is, mert innen úgysem szándékozom átmenni semmilyen más platformra, csak szeretnék valakivel élesben gyakorolni. És tényleg max napi két üzenetváltásra gondoltam, szóval nem várom el nyilván, hogy egésznap a gyk előtt ülj, és levelezzünk.
Ha benne vagy, akkor írj privátban, és kezdhetjük is. :)
Szerintem semmit nem érdemes feladni egészen addig amíg van motivációd én nem próbáltál ki minden lehetséges megoldást.
Itt a legtöbb ember úgysem akar átmenni sehova, mert akkor már egyből azt hiszik sokan, hogy ismerkedni akarok, azért írtam ezt, hogy nincsenek ilyen szándékaim, de kösz a kedves szavakat. 🤣😂
Amúgy fizetek is érte, ha nem esetleg nem tudsz olvasni, meg már írtak többen is, meg amúgy sincs szükségem ilyen ,,intelligens" emberre, mint te vagy.
Mégis miért keresel egy angolos kérdésnél szexpartnert? Ha prostituáltként akarod eladni magadat, máshova menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!