Postai levelezéshez van kedve valakinek?
Gyeremekkorom óta hobbim a postai levelezés.
Ha te is szeretsz postai úton levelezni, boldoggá tesz a kézzel írt levél írása, olvasása, vagy szeretsz azon elmélázni, vajon milyen utat járt be az a papír, amit a postaládádból a kezedbe veszel, akkor téged kereslek.
Imádok rajzolni, így összekapcsoltam a két hobbit, és saját készítésű levelező szetteket, képeslapokat, matricákat gyártok saját felhasználásra, amikkel szeretem feldobni az általam küldött levelet.
írj, ha kedvet kaptál a levelezéshez. 34/L
Lehet, hogy benne lennék, bár a levélen kívül én nem tudnék ilyen kreatív dolgokat belevinni, mint te.
Elsőre talán kicsit ijesztő, hogy az ember kiadja a postacímét egy idegennek. Meg hát a posta is olyan sajnos, hogy vagy odaér a levél, vagy nem, sajnos nagyon sok ilyet hallani és én is tapasztaltam a posta hanyag munkáját.
Kedves #9 és #10-es hozzászóló!
Köszönöm a hozzászólásaitokat, de szerintem feleslegesen szélmalomharcot ne vívjon senki az ilyen anonim szájhősökkel. Mindenki sepregessen a saját udvarán, ha L-nek írom magam, ahhoz sincs senkinek semmmi köze, meg ahhoz sem, ha N-nek. Nem hiszem, hogy ez bármit is elárulna a személyiségemről vagy rólam. (Lehet, hogy nem is jelent semmit, mint ahogy ebben az esetben sem, de nem célom idegeneknek magyarázkodni a szintén semmiről).
A "saját felhasználásra" gyártott holmit sem tudom, hol lehet kereskedelmi hirdetésnek félregondolni... -.-
Összefoglalva: az emberek iszonyú rosszindulatúak tudnak lenni - főleg név nélkül - és látszik, mennyire unatkoznak, mert ráérnek rájuk nem vonatkozó kérdések alá írni. Szánalmat érzek irántuk, semmi mást, és ennél több reakciót nem kapnak. De aki komolyan kedvet érez postai levelezéshez, az írjon privátban.
Akkor én 43 éves fiú vagyok
Írjatokkkk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!