Egy kedves villamosmérnök vállalna villamosságtan 1-ből korrepetálást?
Figyelt kérdés
Összetett hálózat, Ohm és Kirchoff törvények, Millman, Thevenin, Norton, szuperpozíció.
Stb. stb..
nov. 25. 19:19
11/15 anonim válasza:
#10 Persze, mert más embereknek nincsenek problémáik, megoldandó feladataik, csak azt kell lesniük egész álló nap, hogy egy számára idegen ember miből kér ingyen segítséget, nem? Aztán aki leírja, hogy miért segítsen egy teljesen ismeretlen embernek, még az a sz#r, gonosz. :D
nov. 26. 13:09
12/15 anonim válasza:
#6 Hát, biztos még az én kvaanyámat, hogy nem vagyok készséges valakivel, akiről azt sem tudom kicsoda, micsoda. Ha oda írta volna, hogy ő is srác, akkor egy percig nem kell félni, nem írt volna senki. Na elmentek ti tudod hová. :D
nov. 26. 13:11
13/15 anonim válasza:
#11: De ha neked kell segítség, akkor szarul esik, ha a másik pénzt kér érte, nem? Egyébként meg nem értem a hozzád hasonlókat, ha nem tudtok segíteni, akkor minek jöttök okoskodni és fikázni egy kérdés alá. Ettől boldogabbak vagytok?
nov. 26. 13:33
14/15 anonim válasza:
szia melyik egyetem? Hányadik féléved?
nov. 26. 16:35
15/15 anonim válasza:
Ohm és Kirchoff törvényen mi nem megy? Legegyszerűbb.
Kirchoff
Hurok törvény.
Fogsz 3 ellenállást összekötöd szorosan. Betap legyen 4,5 volt.
Ellenalasokon elkezdesz feszt. Mérni, és az ellenállásokon mert feszültség összege megegyezik a 4,5 voltal.
Ugyanez a csomópont törvény csak párhuzamosan kötve az ellenalasokat és árammal.
Többit nincs kedvem fejtegetni, nem vagyok villamosmérnök csak egy sima szőröstalpú villanyszerelő, meg vbf, akit egyetemre nem vettek fel. 😂
ma 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!