Szeretnék angolul újra jól tudni,hatékonyan beszélni.Hasonló érdeklődés esetleg megfoglamazódott valakiben?
Pár fős vagy csoportos angol órákra gondoltam.
Ha esetleg van ilyen érdeklődése a hozzászólók közül,kérem jelezze,szívesen beszélgetnék róla és akár együtt is megjelölhetnénk a kitűzött célt.
Én a tantervi előadást részesítem előnyben,tisztán,közvetlenül,bármilyen adandó feltett kérdésre van lehetőség és úgy vélem,hogy a közösség építő ereje növelheti önbizalmunkat nem utolsó sorban jó szánékkal vezérelve segítséget is nyújthatunk egymásnak a felmerülő kérdésekre és azok érthetően rávezetett válaszaira,beszélgetésink fejlesztésére.
Azt gondolom,hogy mivel mindannyian különbözőek vagyunk,ez egy órási lehetőséget nyithat az érdeklődők számára,mint amilyen én is vagyok.
angol óra = made in England
angolóra = ami neked kéne
3-as válaszoló
Don't you worry!
if someone shows interest,you'll see the question!
> Don't you worry!
I ain't no worry'in!
Nekem tanárral mindig az 1-1 volt a leghatékonyabb, szerintem próbáld úgy, ha van rá pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!