Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Van valaki aki szívesen lenne...

Van valaki aki szívesen lenne tanulótársam számvitelből? F

Figyelt kérdés
Mérlegképes könyvelőire járok, a sulimban, amit távoktatásban végzek nem találtam erre alkalmas emberkéket, így gondoltam megpróbálok itt keresni.Olyan tanulótársat keresek, akivel tudok beszélgetni, és egymást segítjük a tanulásban.Megkereséseket privát üzenetben várok.

aug. 6. 22:35
 1/2 anonim válasza:
Oooo. Anyám! Te szegény... Láttam a mérlegképes vizsgaanyagot...(merlegkepes konyvelo vagyok.) És nem tudtam 2esre megcsinálni... szégyenkeztem miatta, aztán odaadtam édesanyámnak a mostani vizsgasort, (IFRS könyvelő, adószakértő!!! saját könyvelő ceggel, és ismerik, tisztekik a szakmában a tudását,.. Namármost, ő is kamillázott több feladaton! Kösd fel a nadrágod, és lepj be a mérlegkepeskonyvelok facebook csopiba,
aug. 7. 00:33
 2/2 A kérdező kommentje:
1-gyes: Nem most kezdem a képzést, már a 7 modulból 5-öt sikerült teljesítenem, s a számvitel alapjain is túl vagyok.Most jön a pénzügyi számvitel, utána elemzés, ellenőrzés.Már benne vagyok jó pár mérlegképes csoportba, de azért köszi.Ha minden jól megy jövő áprilisban végzek a modulokkal, és valamikor ősszel lesz a képesítő. Azért lenne jó egy tanulótárs, akivel mindezeket megbeszélem, segítjük egymást.
aug. 7. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!