Van itt olyan aki szeret egészségesen élni és ismerkedne?
Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 21:39
21/26 anonim válasza:
Dobd már át a pasijának a chatet, ha megadta valamelyik közösségi platformját (de gondolom úgysem merte) had lássa, hogy az asszonyka “barátkozik”.😆
2023. jan. 25. 10:58
22/26 A kérdező kommentje:
Már megismerkedtem egy lánnyal akivel beszélgetünk egészséges életmódról, privátban ír, kiderült hogy természetgyógyászatot tanul. Köszi ezt szerettem volna a kérdéssel, többre nincs időm.
2023. jan. 25. 13:48
23/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, nagyon érdekel a téma de egynél több emberre ebben a hobbi témában most tényleg nincs időm, és ezért akik azóta írtak nem tudok válaszolni, de köszönöm hogy írtak.
2023. jan. 25. 13:52
24/26 anonim válasza:
Hirtelen de elkezdtél írkálni gyöngyöm, mi lelt téged? Valaki kiírta az igazat így inkább offolod az egészet és próbálsz kibújni alóla.😆 Megijedtél, hogy megtudja a kis pasikád, hogy a neten kavargatsz?😂
2023. jan. 25. 14:00
25/26 A kérdező kommentje:
Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Van itt olyan aki szeret...
Dehogy ijedtem meg, én ugyan nem írok a tudta nélkül sehová. Csak megsajnáltalak titeket hogy feleslegesen töltitek itt az időtöket, ahelyett hogy a nagyon sok társkeresős kérdést böngésznétek. Nem akarom hogy menjen itt az időtök miattam. Ez nem a ti kérdésetek gondolom nem esztek zöldséget se, úgyhogy pláne.
2023. jan. 25. 14:08
26/26 anonim válasza:
Te már csak tudod ki mit eszik. Mondjuk, ha neked ehhez segítség kell akkor ott akadhatnak súly/alak beli problémák rendesen. XD
2023. jan. 25. 19:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!