Van itt olyan aki szeret egészségesen élni és ismerkedne?
#5 vagyok. Valoban hazugsag lenne azt mondani, hogy szeretek egeszsegesen elni. A heti otszori edzest szeretem. A nehezebb resze a konyhaban kezdodik. Nehez kovetni az etrendet es tul sok jorol le kell mondani, de valamit valamier.
Maradj csak ferfi :)
teljes mértékben egészséges vagyok mind testileg, mind lelkileg.
azt csinálok, amit akarok, azt eszek, amit akarok, stb....
más emberek, akik sanyargatják a testüket, lelküket, erre biztos azt mondanák, hogy egészségtelenül élek.
szóval, ez nálam nézőpont kérdése. :)
15, Van akinek meg az a sanyargatás ami neked a szíved vágya. Nekem az tűnik sanyargatásnak ha valaki beül a gép elé egész napra és utána eszik olyan kajákat ami nekem ez a megemészthetetlen étel kategória.
Azért fogalmazom egészségesnek mert azt tartják egészségesnek általában, ami szerintem a legfinomabb.
Pont azért nehéz olyanokat találni akiknek épp olyan az ízlése hogy az az egészségessel esik egybe.
Kérdező igazad van abban, hogy nem kell kiírnod a nemed, nem is értem miért annyira fontos ez itt.. persze csak a kanos kis semmirekellő népséget érdekli még az adott témánál is.
Az egészséges életmód szerintem relatív dolog az emberek körében. Van ami szerint az egészséges, hogy rubint rékát játszik 3 naponta 20 percig de utánna egyből a csokit tömi mert megérdemli. Van aki a sanyargatásban hisz mert szerintük a vékony=egészséges, dagi=egészségtelen (persze nem kóros elhízásról beszélek. Az étrendnek és a sportnak szinkronban kell lennie. De persze januárban még mindenki tarja az új évi egészségesen fogok élni fogadalmát. Persze 1-2 meki befigyel a napi saláta evés mellé..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!