Van itt olyan dél-alföldi lány, aki segítene masszázs újratanulásban?
Figyelt kérdés
Van masszőr végzettségem, de az utóbbi 2 évben sajnos munkahelyi dolgok és egyéb okok miatt nem jutott időm a masszázsra, pedig nagyon szeretem csinálni és az eddigi visszajelzések alapján jó érzékem is van hozzá. Szívesen újra formába lendülnék, begyakorolnám újra a masszázs fogásokat és újakat is tanulnék, gyakorolnék. Ehhez keresek egy masszázs kedvelő lányt segítőnek és alanynak a környékről.2022. nov. 7. 13:05
1/19 anonim válasza:
Ferfi miert nem jo?
2022. nov. 7. 15:38
2/19 anonim válasza:
Mert annak nincs muffja..😂😂😂
2022. nov. 7. 18:50
3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem vagyok birkózó alkatú és amikor évekkel ezelőtt pasit is masszíroztam, elvárta volna, hogy minden szuszt adjak ki magamból, amikor masszírozom és még az is kevés volt neki. Ezért keresnék lányt a gyakorláshoz.
2022. nov. 8. 10:19
4/19 anonim válasza:
Sztem ez csak egy muffvadász post. És sajnos ez a legjobb eset, sajnos. Csak rosszabb van.
2022. dec. 2. 11:06
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, még ha azok tartalma kiábrándító és elszomorító volt. Sosem értettem azokat az embereket, akik örömüket lelik abban, hogy másokat ismeretlenül, az ismeretlenség homályából elítéljenek, ekézzenek. Illetve az lehet erre a magyarázat, hogy az ilyen emberek lelkileg sérültek vagy kivetítik a saját problémájukat, kudarcaikat másokra.
Azért bevallom, azt hittem, hogy lesz olyan lány vagy hölgy, akit érdekel ez a lehetőség, mert szereti a masszázst, de nincs most felesleges pénze erre vagy nem áll tőle távol, hogy másokon segítsen. Optimista emberként azért még reménykedem :-)
2022. dec. 2. 11:24
6/19 anonim válasza:
De te férfi vagy vagy nő?
2022. dec. 4. 01:45
7/19 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok.
2022. dec. 4. 21:07
8/19 anonim válasza:
Ajaj, lesznek itt bajok én úgy érzem.
2022. dec. 28. 01:07
9/19 anonim válasza:
Egy éltesebb hölgy is megfelelne? ;)
2023. jan. 7. 15:27
10/19 anonim válasza:
Szerintem ilyen kissé húsosabb nő kéne neki mer vele ellesz egy ideig.
2023. jan. 7. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!