Végzős gimnazista vagyok, olyanokat keresek akik akár pénzért, akár egyéb tantárgyas korrepetációért vállalnák, hogy megtanítják nekem a francia alapokat. Rád találtam? :)
Szia!
Én szívesen leszel a barátod, franciázni is megtanítalak, ha szeretnéd.
29F vagyok, megtaníthatlak franciázni, de csak ha szereted :D
viccet félretéve, miért kell ehhez tanár?
Szia, én 16F egyetemista vagyok, nekem a francia az anyanyelvem, szívesen segítenék ebben 🙂
Olyan szabályok lesznek amiket nagyon nem egyszerűek elmagyarázni egy külföldinek, főleg magyarul mert nem tudom tökéletesen (mondjuk alapvetően csak a viccért tanultam mert unatkoztam a lezárás alatt), de még ki lehet próbálni :)
Írhatsz privátban ha érdekel 😊
#4.)
❤️ 16 évesen melyik egyetemre jársz ? És milyen szakra ? Szívesen találkoznék veled! ❤️
#6.) ❤️ Köszönöm a válaszod:) ❤️
✅ DE ! 16 évesen még nem igen hallják azt a szót hogy "EGYETEM".
✅ Nincs benne az aktív szókincsükben.
✅ Így félre se tudják mondani :)
✅ Ugye érted , mire célzok :)
5) Bölcsészet- és társadalomtudományokra alkalmazott matematikát és számítástechnikát tanulok, szerintem így lehet fordítani, eredeti nevén "Licence de Mathématiques et Informatique Appliquées aux Sciences Humaines et Sociales", ha rá akarsz keresni :)
Az egyetemem csak egyszerűen a lotaringiai egyetem (Université de Lorraine) mert hát itt lakok és itt is van a karom
6) Tényleg egyetemre járok, Franciaországban szabad egy-egy évfolyamat kihagyni ha úgy döntik, hogy megfelelsz a felső évfolyamban elvárt szintnek, ez amúgy ritka de létezik, és hát velem ez 2-szer történt, 4 és 7 évesen, szóval azért járok most egyetemre 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!