Alárendelődő pasi hol keressen párt, komoly kapcsolat céljából? Van erre valamilyen megbízható platform?
Ezekkel én is tisztában vagyok, köszönöm.
Jelezd ha ismersz valamilyen platformot, ahol megtalálom a párom. Ha nem tudsz , akkor köszönöm az eddigi kommentjeidet. Szép napot! :)
Kérdező nem tudok olyan platformot szóval én is idegesítő leszek ezzel a semmilyen válasszal de mégis írnék.
Azon kevés nő közé tartozok akiknek ez ténylegesen bejön, DE tapasztalatok szerint ez a férfiaknál csak egy sexuális fantázia és nem a mindennapokban vágynak erre.
Egyszer megcsinálják a reggeli kávémat nagy lelkesen és foglalnak nekem időpontot a fodrászhoz de nagyon hamar megunják az egészet.
Szerintem menj el egy prosti dominához és éld ki ott magad.
És miért jó az neked, kérdező? (kíváncsi vagyok)
Az én tanácsom számodra az, hogy járj nyitott szemmel, nem kell neked semmiféle külön platfrom. Majd úgyis ráismersz az igazira, ha megtalálod.
» Ismerkedés » Tanulótárs keresés »
Ebbe a rovatba akartad ezt kitenni? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!