Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Valakinek nincs esetleg kedve...

Valakinek nincs esetleg kedve együtt angolt tanulni? (Kezdő)

Figyelt kérdés
Ha van, privátban írj kérlek!

2022. márc. 14. 12:39
1 2
 11/17 anonim válasza:
Csak ha lány vagy. Nekem, sem mindegy a nemed. Ha fiú vagy, tanulj, ahogy akarsz. Egy lyuk szerintem jobban tud motivalni :P
2022. márc. 14. 22:32
 12/17 anonim válasza:

#10. Nemtől függetlenül mondtam !

🚫 Tehát én nem a "biológiai NEM"-et figyelem, hanem a tanulótárs hangját !

2022. márc. 14. 22:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Hiába, ha nem kapsz :P
2022. márc. 14. 23:13
 14/17 A kérdező kommentje:
#11*
2022. márc. 14. 23:13
 15/17 anonim válasza:

De kis pimasz vagy! Az angol könyvek boruljanak rad! Gyava vagy angolt tanulni meg egyedül is, olyannyira h itt keresel “ talalo társat” de arra h lány vagy fiu vagy e arra képtelen vagy valaszolni + haritasz.. (pedig egy anonim oldalon vagyunk..) az angol nyelv mint minden nyelvtanulás nagy része a kommunikacio, szitu gyak. Stb ha te ennyire gyava és szégyenlős vagy, hogy meg a nemed sem méred leiirni, úgy gondolod meg fogod tudni tanulni majd az angolt?

És de! Sok jó csajt megkaptam már. Nekem van onbizalmam és nem pocsekolom az idő m másokkal tanulasra

2022. márc. 15. 01:56
 16/17 A kérdező kommentje:

Öhm, oké? :D

Privátban aki kérdezte, nyilván elárultam több mindent, de látszik te csak csajozni akarsz, de ezt nem így kell, el kell szomorítsalak:(

2022. márc. 15. 08:17
 17/17 anonim válasza:
én is szeretnék ilyen emberkét😄
2022. márc. 15. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!