Valakit felvettek ELTE GTK-ra pénzügy és számvitelre, vagy bármely egyéb szakra?
Figyelt kérdés
Olyanokat keresek akik a 2021/22-es tanévet a fentebb említett szakon, vagy karon kezdik meg. Sajnos a közös, GTK-s messenger csoport fullon van, a szaknak létrehozott csoportba pedig úgyszintén nem tudok bejutni. A gólyatábor nekem kimarad, így jóformán senkit nem ismerek a jövendőbeli szak/évfolyamtársaim közül. Jó lenne valakivel még a tanévkezdés előtt megismerkedni. Kommentben, vagy akár privát üzenetben is szívesen várom a megkeresést!2021. aug. 12. 21:49
1/7 anonim válasza:
Nem ugyanoda, de ugyanúgy pénzügy és számvitel szak. Viszont levelezőn. Csak megismerni akarod őket, vagy tanulótársat keresel? (Tehát akivel lehet együtt tanulni, segíteni egymást, stb)
2021. aug. 12. 22:02
2/7 A kérdező kommentje:
Tanulótársat és barátokat is egyaránt
2021. aug. 12. 22:20
3/7 anonim válasza:
Hali én is Elte psz-re jutottam be, benne vagy már a mess csopiba?
2021. aug. 21. 18:02
4/7 anonim válasza:
Szia, én is psz-en kezdek, ha privátban leírod a need szívesen beraklak a szak messenger csopijába, még bőven van benne hely.
2021. aug. 21. 22:17
5/7 A kérdező kommentje:
Hello, nem vagyok benne. Ha van még szabad hely és betudnál venni azért nagyon hálás lennék :D
2021. aug. 21. 22:18
6/7 anonim válasza:
Simán, csak írd meg a neved :)
2021. aug. 21. 22:20
7/7 anonim válasza:
Én GTK-s vagyok, viszont mesteres, ha az nem gond.
Gólyatáborról én is lemaradtam, es nem ugy nez ki, hogy lenne barmi egyetemei program azon kivul, szoval en sem ismerek senkit.
2021. aug. 23. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!