27-28 évesen jelentkezni Corvinusra pénzügy és számvitelre? Nem gáz ilyen idősen?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 20:47
1/9 anonim válasza:
Dehogy gáz!
Senkit nem fog érdekelni, hogy hány éves vagy.
Nálunk volt olyan aki 35 éves volt és 3 gyerek mellett járt nappali képzésre. :)
Ha érdekel és ezt szeretnéd csinálni akkor hajrá!
Levelezőn meg sokan még később kezdik :) anyukám egyik ismerőse 55 évesen kezdte az egyetemet
2/9 anonim válasza:
Nem gáz, lesznek veled egykorúak valószínűleg.
Sok kitartást ahhoz a képzéshez, szükséged lesz rá..(De megéri!) :D
4/9 anonim válasza:
28 évesen kezdtem a marketing szakot a BGE-n.
6/9 anonim válasza:
Nem gáz, hallottam olyanról aki 40-50 évesen képzi magát tovább. Építészeknél például évente kell teljesíteni megadott számú tanfolyamot, mivel folyamatosan változnak a technológiák.
7/9 anonim válasza:
44 évesen járok a Corvinusra és nem szégyellem.
Az a gáz,ha ezt gáznak érzed. Tanulni sosem szégyen.
8/9 anonim válasza:
Tanulás szempontjából semmi nem gáz, de az tény hogy levelezőin több a veled egykorú. Én nem érezném magamat jól 18-19 évesek között.
9/9 anonim válasza:
35 évesen kezdem az egyetemet, 2 gyerekkel (bár lehet 3 lesz, mire végzek). Mondjuk engem egyáltalán nem érdekel a véleményük, tanulni mentem oda. Senkinek semmi köze más dolgaimhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!