Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Ki jelentkezik a Kisképzőbe?

Ki jelentkezik a Kisképzőbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén jelentkezek a Kisképzőbe, és csak ismerkedni szeretnék szintén olyan emberekkel, akik a Kisképzőbe jelentkeznek/jelentkeztek. (És mivel amúgyis mindjárt itt van az alkalmassági, tudjuk egymást támogatni is 🙂)

#művészet #KISKÉPZŐ #művészeti iskola #Képző - és iparművészeti szakgimnázium és kollégium #2021-22 #2021-22 tanév
2021. febr. 3. 15:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Oh, ez most tényleg lesokkolt.. Az internet teli volt vele, hogy mien csodálatos a Kisképző. 😅 öszintén, első helyre jelöltem be, mást nem is tudtam volna. De köszönöm az infókat!
2021. febr. 5. 06:13
 12/23 anonim válasza:

Lehetséges, hogy neked teljesen már lesz majd róla a véleményed és tetszeni fog, mindenkinek már a véleménye, másképp hatnak a dolgok minden emberre.

Igaz én nem jártam oda, de több ismerősöm is van, aki igen. Van, aki nagyon-nagyon szerette/szereti, nem is tartja olyan halálosan nehéznek és teljesen elégedett vele. De van köztük olyan is, akinek a véleménye egyezik a korábban leírtakkal.

2021. febr. 5. 18:48
 13/23 anonim válasza:

Ne aggódj, az első 7 válasz szinte biztosan egy embertől jött.:D Sajnálom szegényt, ha nincs jobb dolga, mint ezzel tölteni az idejét, dehát mit tehet az ember, ha unatkozik.

Én most vagyok elsőéves a Kisképzőben. A fizika tanárnak valóban rossz híre van, de a többi tanár teljesen okés. Nyilván nem tökéletes hely, de az első válaszok túlságosan durvák.

Nyugi, a suli nem rémálom az Elm utcában. Bár jó film, nekem tetszett.

2021. febr. 6. 17:52
 14/23 anonim válasza:
A történelemtanár is durva már ha az tanít.
2021. febr. 6. 20:04
 15/23 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as! Köszönöm szépen az infót, ez most tényleg megnyugtatott! :) majd kiderül mien lesz ^^
2021. febr. 7. 07:15
 16/23 anonim válasza:
Én is oda jelentkezek!^^
2021. febr. 10. 07:33
 17/23 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os! Ennek nagyon örülök! ^^ van valamien elérhetőséged, ahol tudunk társalogni? :)
2021. febr. 11. 05:36
 18/23 anonim válasza:
Valószínűleg a rém utcai válaszoló, minden középiskolában pszichológusnál kötött volna ki. Ez százból 1 ember! A legjobb ez a 8 helyett 10 órád lesz :D max. 9 ;) és az a kilenc 2 vagy 3 tantárgyat jelent egy nap, tehát nem 8 különböző tárgyból kell készülni egy napra, mint egy erős gimiben!!! Az órák tömbösítve vannak! A fizika tanár lelépett, a töri tanár pedig imádni való, csak szokni kell. Azok esnek ki az évek alatt, akiknek önmagukkal (és a függőségeikkel) van problémájuk.
2021. febr. 18. 19:36
 19/23 anonim válasza:
Szia!! Én is oda jelentkezem!! :))
2021. febr. 18. 21:33
 20/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én kicsit tartok az alkalmasságitól, ti hogy vagytok vele?
2021. febr. 18. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!