Ki jelentkezik a Kisképzőbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén jelentkezek a Kisképzőbe, és csak ismerkedni szeretnék szintén olyan emberekkel, akik a Kisképzőbe jelentkeznek/jelentkeztek. (És mivel amúgyis mindjárt itt van az alkalmassági, tudjuk egymást támogatni is 🙂)#művészet #KISKÉPZŐ #művészeti iskola #Képző - és iparművészeti szakgimnázium és kollégium #2021-22 #2021-22 tanév
2021. febr. 3. 15:42
1/23 anonim válasza:
A párom járt oda, de már elvégezte.
2021. febr. 3. 16:27
2/23 anonim válasza:
Oda ne jelentkezz, hanem menekülj, amíg nem késő.
2021. febr. 3. 19:26
3/23 anonim válasza:
Van még lehetőséged meggondolni magad?
2021. febr. 3. 22:10
4/23 anonim válasza:
Oda ne jelentkezz, meg fogod bánni, komolyan mondom. Remélem más helyekre is beadtad a jelentkezést. Sőt, a helyedben el se mennék a Kisképző felvételijére, mégha föl is vesznek, életed legborzalmasabbb éveid várnának rád, tapasztalat.
2021. febr. 3. 22:29
5/23 anonim válasza:
Hát igen....napi 10 órád lesz, máshol csak 8 lenne, kőkemény fizika-kémia, amit majdnem hibátlanra kell írnod a 2-esért, illetve végig azon lesz minden tanár, hogy kibuktasson onnan. Kb 30-an fogtok indulni az elején, de örüljetek, ha kb 10-en megmaradtok a végére. K*rvára nem ajánlom, rosszabb, mint egy egyetem.
2021. febr. 3. 22:34
6/23 anonim válasza:
Remélem nem vesznek föl, mert legalább te megmenekülnél a sok gonoszságtól, legalább téged nem tudnának tönkretenni. Én is jártam oda, de pszihológushoz kellett járnom, mert depresszióba estem. De ha bírod a lelki terrort, hajrá.
2021. febr. 3. 22:37
7/23 anonim válasza:
A kisképzőbe r*bancok járnak, te is az akarsz lenni?
2021. febr. 3. 22:41
8/23 anonim válasza:
1.-es büszke lehetsz a párodra, hogy egyáltalán élve megúszta. :D Kemény gimi, mit mondjak...Rémálom az Elm utcában
2021. febr. 3. 22:44
9/23 anonim válasza:
Szia, én is a Kisképzőbe fogok felvételizni, ha akarod ismerkedhetünk :)
2021. febr. 4. 06:43
10/23 anonim válasza:
Jézus, én azt hittem a Kisképző egy tök jó hely meg nagyon hypeolva van
2021. febr. 4. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!