Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Angol és én 2 különböző dolog...

Angol és én 2 különböző dolog :D ????

Figyelt kérdés

Valaki nem tudna segíteni az angolban hiába tanulok, általában csak a szavakat tudom megtanulni de azt nem értem, hogy hova kell beírni azokat az igeidőket, hogy Present Simple és Present Continuous.

A Tz-k is csak 2-3-ra tudom megírni. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon értékelném.

2021. jan. 26. 18:37
 1/7 anonim válasza:
Hogyhogy hová kell beírni? Amúgy az egyszerű jelent akkor kell használnod, amikor pl. rendszeresen csinálsz valamit (reggel felkelek, és elmegyek iskolába), vagy amikor valami "állandó" dolog (ez a ház itt áll, a busz 5.30-kor indul stb.). A folyamatos jelent meg akkor, ha éppen most csinálsz valamit (éppen tanulok), vagy a jövőben bekövetkező, de eldöntött cselekvésről van szó (holnap nem megyek iskolába), és ilyenkor kell az -ing igealak.
2021. jan. 26. 19:38
 2/7 anonim válasza:
Írj rám, angol tanári szakon vagyok
2021. jan. 26. 19:39
 3/7 anonim válasza:
Nekem írhatsz.
2021. jan. 26. 19:43
 4/7 anonim válasza:
Bocsi, de a magyar jól megy? Azt tapasztaltam, hogy aki a magyar grammatikával nehezen boldogul, az az idegennyelvekkel is.
2021. jan. 26. 19:57
 5/7 anonim válasza:
Ha gondolod szenvedhetsz velem együtt az angolal😂. Írj egy snap nevet
2021. jan. 26. 23:11
 6/7 anonim válasza:
én is hasonlóan vagyok :( maga a nyelvtan megy, viszont ha már ott van h past simple, past cont, past perfect és találd ki melyik kell oda, lefagyok
2021. jan. 30. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen és ilyenkor nem tudom mit is kéne tennem, és azt hiszik nem vagyok képes rá pedig igenis. Meg tudnám csinálni ha részletesebben elmagyarázná a tanár.
2021. febr. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!