Vannak olyan oldalak, ahol kezdő angolosok tudnak beszélgetni telefonon?
Úgy érzem az angolom úgy fejlődne a legjobban, ha használnám. De nem levelezésbe, hanem rendes beszélgetésbe, mert nekem sok gondom van a kiejtéssel.
Ismertek olyan oldalakat, ahol lehet találni úgymond "tanulótársat"?
Pl Interpals, iTalki, speaky meg mittomén
Találsz valakit aki szimpatikus aztán átmentek skypra, messengerre, whatsappra és akkor tudtok beszélgetni is.
Interpals és hasonló netbarát oldalak, vagy akár játékokban is tudod használni az angolt.
Amúgy én is fejleszteném, nekem a kiejtésemen kívül minden jó, csak nem használtam már évek óta beszéd formában, szóval ha gondolod én szívesen beszélgetek veled.
21/f
Ha gamer vagy akkor online jatekokban tudsz beszelgetni mikrofonon keresztul ha kulfoldiekkel jatszol.
Language exchange oldalakon is tudsz keresni levelezotarsat es lehet lesz olyan is akit fel tudsz hivni pl messengeren es beszelgetni vele. Ha no vagy akkor sok lesz a perverz ferfi, ha ferfi vagy akkor meg alig akarnak majd visszairni. A ferfiak azert mert sokan csak nokkel beszelgetnek, a nok meg kapnak eleg uzenetet, nem birnak mindere valaszolni.
Nekem is irhatsz, en tudok veled beszelgetni angolul, ugyis egesz nap angolul beszelek :D
Discord
Szervezz be más kezdőket is, és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!