Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kezdő zenészek! Volt már...

Kezdő zenészek! Volt már olyan, hogy elismerést kaptatok idegen emberektől egy koncert után vagy csak szimplán odajöttek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Igazából dilemmában voltam, hogy ezt a kérdést hová írjam, de végül erre gondoltam, mivel a zenésztársaimat szólítanám meg. Én egy roppant magányos ember vagyok, aki a zene mellett arra vágyik, hogy új embereket ismerjen meg, és úgy gondolja, hogy ez egy jó felület lehet, akár ellenkező nemű emberkékkel is ismerkedhet ez által. De romboljátok le az illuzióimat ha nem így van. Várom a válaszokat. 18/F

2019. aug. 31. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha az a kérdés, hogy segíthet abban hogy nyiss a világra, nyilván igen a válasz. Nem a zenével, hanem bármivel amivel kiállsz megmutatni magad ez így szokott működni. Barátokat találni viszont egy hosszabb folyamat.
2019. aug. 31. 23:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Az elég nagy elismerés, hogy egy versenyre betették a párom (énekes) időhúzóként a program és az eredményhirdetés közé. Minden évben kétszer van ez a verseny, ezt a részét mindig mindenki szétunja, az eredményre kíváncsiak (eddig csak táncos produkciók voltak, ő volt az első énekes). Még némi hiba is becsúszott a végére, de tombolt a közönség, visszatapsolták, a szervező meg csak nézett, hogy hogy csinálta, megdicsérte és meg van hívva a következő versenyre. Ez elég nagy elismerés szerintem.
2019. szept. 1. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!