Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Milyen egy gimis gólyatábor?

Milyen egy gimis gólyatábor?

Figyelt kérdés

Én nagyon félek tőle, tudnátok mesélni egy kicsit?

Osztályok szerint megyünk vagy az egész évfolyam? Hogyan találom meg az osztálytársaim? Mit fogunk csinálni?

Nektek milyen volt? Jól éreztétek magatokat?

2020. júl. 15. 16:42
 1/5 anonim válasza:

Sziaa

Nos nekem 3 évvel ezelőtt volt egy 2 napos gólyatáborom.

Mivel keresztény gimi, ezért mi vándoroltunk egy kápolnába ahol tartottak nekünk misét (nem is fértünk be, igazabol:D). Igen, az egész évfolyam együtt volt, de utána mondták hogy rendeződjünk osztályok szerint és így lattuk kikkel leszünk majd együtt 4 éven át.

Mi először körbeültünk a füvön, beszéltünk pár szót magunkról és próbáltuk megjegyezni egymás nevét:D

Továbbá íjászkodtunk, fociztunk, beszélgettünk

Este lehetett választani hogy hazamész vagy a koliban alszol. Mivel én nem lakok a gimim városában, ezért gondoltam hogy kipróbálom milyen is a kolesz és nagyon jól éreztem magam. Jó volt a hangulat, csomót ping-pongoztam meg csocsóztam pizsiben, de lehetett biliardozni, kártyázni és kosarazni is.

Mondjuk azon meglepődtem mikor a fiúk 1 szál boxerban vagy törölközőben mászkáltak mellettünk a folyosón xd

Másnap mi túráztunk, egy csomót gyalogoltunk a Tiszához, ahol beszélgettünk, elkértük egymás fb-ját, ettünk pizzát és kajakozni is lehetőség volt

Nekem nagyon szép emlék volt a gólyatábor a Piaristáknál. Szerintem minden gimiben nagy élmény ez. Nem kell parázni, ez még csak a kezdet, és szerintem elég szar annak aki nem tud eljönni, vagy direkt kihagyja.

Ekkor már van ahol kialakulnak kis klikkek, de alapvetően mindenki ismerkedik mindenkivel.

Nade nincs para,chill van, nagyon király lesz! Sok új barátra fogsz lelni, hidd el:)

(Ui: bár én nem féltem a tábortól, de megszólalni nagyon is féltem/félek. Viszont az elején még teljesen tiszta lap van, senkise gondol semmi rosszat, és mindenki nagyon jofej, vagyis szinte mindenki. Csak olyan 1-2 év utan tudod meg hogy kik is ők igazan)

2020. júl. 15. 17:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm. Sokat segítettel! Remélem a miénk is jó lesz!!!
2020. júl. 15. 17:08
 3/5 anonim válasza:

Olyan amit az #1 írt csak az esetek nagyon kicsi százalékában fordul elő.

Főleg hogy ő vallási iskoláról beszél.

Azért ennél jóval durvább dolgok szoktam menni a gólyatáborokban. (ami nem rossz értelemben értendő)

2020. júl. 15. 17:19
 4/5 anonim válasza:

#3 Mikre gondolsz pontosan?

((A "joval durvabb dolgok" alatt))

2020. júl. 15. 17:54
 5/5 anonim válasza:
Enyém nem vallásos suli mégsem voltak semmilyen “durva” dolgok.. Ismerkedtünk, beszélgettünk. Legyél nyitott, próbálj meg barátkozni és magadat adni. Ebből nem lehet baj.
2020. júl. 15. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!