Van olyan küzdősportos lány, aki a mindennapi életben is agresszívebb, vagy az szeretne lenni?
Legtöbben csak a mozgás miatt űzik a küzdősportot. De régen ismertem olyan lányt, aki adrenalinpluszos volt, és néha a mindennapi életben is kipróbálta magát. Ha ráhajtott részeg pasi, v hasonló szituk.
Létezik ma is ilyen?
Pasik! A kérdés lányoknak szól! Gúnyos megjegyzéseitek olvasatlanok maradnak, kár fáradni...😉
"Van olyan küzdősportos lány, aki a mindennapi életben is agresszívebb, vagy az szeretne lenni?"
Igen.
"Gúnyos megjegyzéseitek olvasatlanok maradnak, kár fáradni...😉"
Miért gondolod, hogy lesznek gúnyos megjegyzések?
Küzdősportot barátok miatt kezdtem el, azóta elég sok év eltelt (6, már ha ez soknak számít).
Bár akkoriban (is) elég agresszív voltam a mindennapi életben.
Vannak pillanatok amikor most is elő akar jönni a "vadállat" énem de már sokkal türelmesebb vagyok és jobban, higgadtabban kezelem az olyan helyzeteket.
Mit értesz azalatt, hogy beszólnak?
És ekkor megvered az illetőt, lányként? Mindig sikerül, vagy van akit megvédik a társai stb... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!