Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Voltatok már ismeretlenekkel...

Voltatok már ismeretlenekkel szervezett túrán? Mennyire lehet ilyeneken embereket megismerni?

Figyelt kérdés

Engem érdekel a túrázás,de az ismerőseimet nem. Gondoltam elmennék a sok neten szervezett közös túrából egyre, de nem tudom, mennyire lehet egy ilyenen összerázódni ismeretlenekkel, ha introvertált típus valaki (én az vagyok).

Pl. megyünk az erdőben, és akik ismerik már egymást, azok beszélgetnek közben, de idegenként becsöppenve egy ismeretlen társaságba én nem tudom, hogyan kapcsolódhatnék a többiekhez.

Voltatok már ilyen túrán ismeretlenek között? Ti hogyan éltétek meg?

2023. júl. 3. 22:34
1 2
 11/12 anonim válasza:

Hol szerveznek ilyen turakat Magyarorszagon?

En csak kulfoldon volt igy turazni. neten szervezett csoporttal. Mindig van valaki akivel tudsz beszelni es en olyan csoportot talaltam ahol fokent korombeliek vannak.

2023. júl. 7. 12:28
 12/12 anonim válasza:
11. Pl. a Túratárs com v. FB oldalán.
2023. júl. 7. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!