Van jelentkezo kolcsonos hatmaszirozasra utcai ruhaban parkban?
Figyelt kérdés
A baratsag kereten belul.
Sportolok rendszeren,(normal bmi), jol esne maszirozas.
Ne ajanljatok masszoroket. Sporolni akarok meg nem akarok levetkozni. N/38
#masszázs #Egyutt logas
2022. aug. 30. 05:19
11/18 anonim válasza:
A 9-e vagyok. Akkor jó ha nem kamu. Kár, hogy egy megyével arrébb vagyok.
2022. aug. 30. 15:56
12/18 anonim válasza:
Fiúkat nem lehet masszírozni? :(
2022. aug. 30. 18:41
13/18 A kérdező kommentje:
Eleg elesen el tudom valasztani a baratsagot a viszonytol . Kepes vagyok felfogni,h a csok,mell fenek fogdodasa mar nem fer bele a baratsagba es kepes vagyok ra,h visszautasitsam az ilyen mozdulatokat es ezt a baratom is tudja.
2022. aug. 31. 00:33
14/18 anonim válasza:
És a barátod nem tud megmasszírozni?
2022. aug. 31. 03:27
15/18 anonim válasza:
Hát számomra ez az ötcsillagos kérdés: miért nem a barátod masszíroz, miért az utcán masszíroztatod magad, és masszíroznál mást. :D
2022. aug. 31. 07:03
16/18 anonim válasza:
Én megmondom őszintén ha a szitu valós én speciel akkor is csak elhagyott garázsok közelében vállalok masszást és azt is csak hátsó szándékkal övezve.
2022. aug. 31. 07:44
17/18 anonim válasza:
Hozzad a barátodat is, nyomjuk hármasban.
2022. aug. 31. 09:49
18/18 anonim válasza:
Én masszőr vagyok, ilyenbe nem megyek bele, mert semmi köze a masszázshoz. Viszont ha gondolod, odamegyek hozzátok, és megtanítom a barátodat az alapokra ugyanannyiért, mintha masszírozni mennék. Így csak néhány alkalom árát kell kifizetned. Ettől persze ő még nem lesz masszőr, de többet fog érni neked, mint a padon ruhában. Amíg én ott vagyok, te bikiniben leszel, aminek hason fekve kikötöd a pántját. Nem érdekel, hogy nézel ki.
2022. aug. 31. 10:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!