Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Van olyan, akinek lenne kedve...

Van olyan, akinek lenne kedve HB/Szabolcs v.megyében (kutyával) kirándulni? Nyakunkon végre a tavasz ☀

Figyelt kérdés

Harmincas férfi, alkalmanként 10 - 20km-es kényelmes túrához keres férfi/női társaságot vagy csatlakozna csoporthoz. Lehet hétköznap is. Annyit várok csak el, hogy tiszteld a természetet és ne politizálj!

A kutya opcionális. Nekem van egy emberrel állattal udvarias, kistestű kanom.

Privátban jöhet kontakt! Utazásban esetleg tudok segíteni.

márc. 2. 21:40
 1/7 anonim válasza:

Harmincas nő vagyok kicsi, cuki kutyával, én is társaságot keresek. Tisztelem a természetet és minden élőlényt, a politikát utálom.

Viszont messze vagy ☹️

márc. 3. 11:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Óóóó de kár! Azért remélem és kívánom, hogy találj magadnak társaságot! És persze magamnak is :)
márc. 3. 12:27
 3/7 anonim válasza:

Igen, kár.

Viszont kívánom neked :)

márc. 3. 12:59
 4/7 anonim válasza:
Túratárs pont com, tudsz megye szerint is szűrni.
márc. 3. 19:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Jó tipp, köszi 👍

Azért GYK-n izgibb keresgélni

márc. 3. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Mégsem annyira jó:

- a legtöbb funkció fizetős,

- 2023. az utolsó hír bejegyzés,

- események között csak "nagy túra" van

- ami mind Bp.-i és külföldi

én meg csak sétálni szeretnék a környéken.

Azért köszi

márc. 3. 20:02
 7/7 anonim válasza:
6. 1790 Ft egy egész évre, nem vág földhöz. Akkor érdemes előfizetni, ha mások adatlapját akarod nézegetni, egyéb más fontos elérhető mind rajta ingyen is. Minden héten van belföldi túra is kiírva, amire bárhol belehet csatlakozni... de igazán azért ajánlottam, mert tudsz megye szerint túratársakat keresni és ti már oda mentek, ahová csak akartok. De nekem aztán mindegy, hogy kifogásokat keresel vagy megragadod a lehetőségeket.
márc. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!