Van olyan, akinek lenne kedve HB/Szabolcs v.megyében (kutyával) kirándulni? Nyakunkon végre a tavasz ☀
Figyelt kérdés
Harmincas férfi, alkalmanként 10 - 20km-es kényelmes túrához keres férfi/női társaságot vagy csatlakozna csoporthoz. Lehet hétköznap is. Annyit várok csak el, hogy tiszteld a természetet és ne politizálj!
A kutya opcionális. Nekem van egy emberrel állattal udvarias, kistestű kanom.
Privátban jöhet kontakt! Utazásban esetleg tudok segíteni.
tegnap 21:40
1/3 anonim válasza:
Harmincas nő vagyok kicsi, cuki kutyával, én is társaságot keresek. Tisztelem a természetet és minden élőlényt, a politikát utálom.
Viszont messze vagy ☹️
ma 11:50
2/3 A kérdező kommentje:
Óóóó de kár! Azért remélem és kívánom, hogy találj magadnak társaságot! És persze magamnak is :)
ma 12:27
3/3 anonim válasza:
Igen, kár.
Viszont kívánom neked :)
ma 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!