Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Rendszeres kirándulásokhoz,...

Rendszeres kirándulásokhoz, túrázásokhoz csatlakozna valaki?

Figyelt kérdés

36 éves férfi vagyok.Jelenleg egyedül élek,vannak unalmas,magányos napjaim.Ezeken a napokon inkább elmennék szép, elérhető helyekre.De egyedül nem túl jó.

Inkább nőt keresnék, ők szórakoztatóbbak :)

Hetente, kéthetente megcélzunk egy helyet, bepattanunk a kocsiba és elmegyünk.Ha jópofa vagy akkor nem áslak el az erdőben :D

De azért előtte ismerkedhetünk, beszélgethetünk sokat, már csak a kölcsönös meggyőződés miatt is :) Amúgy is szerintem alapfeltétel hogy tudjunk egymással beszélgetni, meglegyen a közös hang.

Én Győr-Moson-Sopron megyében élek.Lehetőleg ne az ország másik felében élj, a megvalósítás érdekében :)

#ismerkedés #kirándulás #barátkozás #Túrapartner #Természetközeli élmény
2021. júl. 31. 16:30
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Ha hiszitek ha nem én is 40/N vagyok :D És bp-i. Én is gondolkozom már azon biciklizéshez keresnék társakat aztán vagy bringa partnerek maradunk vagy esetleg összejön valami. Nem kell egyből arra gondolni, majd kialakul ha ki alakul, ennyi. Kár hogy ennyire messze vagy :(

Kívánom, hogy találj társat kiruccanáshoz és közben találj is egy partnert! :)

2021. aug. 2. 19:14
 22/26 anonim válasza:
Jani, Te vagy az... ? 🤔
2021. aug. 6. 00:11
 23/26 anonim válasza:

Ha egy tizessel idősebb lennél, pont az ideális lennél, még sok is.

Na mindegy.

Csak annyit akartam írni, hogy szerintem egy kirándulás pont ideális első találkozás gyanánt! Legalábbis anno, mikor még próbáltam megtalálni az igazit, találkoztam néhány sráccal. Ha ilyen üljünk be egy kávéra vagy valahová és beszélgessünk, hogy megismerjük egymást találkozók voltak.... Azok.... ha nem is voltak kínosak, de úgy nem nagyon szerettem, erőltetett volt mind, és egyik találkozó sem győzött meg, hogy legyen következő. Nem is emlékszem rájuk.

Ha meg kirándulást beszéltünk meg első találkozónak, vagy eleve kirándulós oldalon ismerkedtünk, az mind emlékezetes volt számomra, és igaz ugyan, hogy kapcsolat egyikből sem lett, de még a nevükre is emlékszem! Nagyjából tudom kivel merre mentünk, és hogy mit beszélgettünk.

Nem szerettem bele egyikbe se, de megismertem annyira őket, hogy mint kedves, jó és pozitív emberekre gondolok vissza rájuk. És jót kirándultunk közösen, nem pedig egy vendéglátóhelyiségben dekkoltunk azon gondolkodva, hogy kéne minél előbb és korrektebben lelépni.... :)

2021. szept. 13. 10:01
 24/26 anonim válasza:
Én is a megyéből vagyok.Elmegyünk a Bakonyba?
2021. szept. 13. 10:19
 25/26 anonim válasza:
Én a pilisi kutyás körre keresek társat kezdésnek 🙋‍♀️
2021. szept. 13. 11:52
 26/26 anonim válasza:
dukknál te kópé.
szept. 10. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!