Rendszeres kirándulásokhoz, túrázásokhoz csatlakozna valaki?
36 éves férfi vagyok.Jelenleg egyedül élek,vannak unalmas,magányos napjaim.Ezeken a napokon inkább elmennék szép, elérhető helyekre.De egyedül nem túl jó.
Inkább nőt keresnék, ők szórakoztatóbbak :)
Hetente, kéthetente megcélzunk egy helyet, bepattanunk a kocsiba és elmegyünk.Ha jópofa vagy akkor nem áslak el az erdőben :D
De azért előtte ismerkedhetünk, beszélgethetünk sokat, már csak a kölcsönös meggyőződés miatt is :) Amúgy is szerintem alapfeltétel hogy tudjunk egymással beszélgetni, meglegyen a közös hang.
Én Győr-Moson-Sopron megyében élek.Lehetőleg ne az ország másik felében élj, a megvalósítás érdekében :)
Nagyon örülök hogy te pontosan tudod hogy én mit szeretnék pár mondatból :)
És mivan ha valóban csak szabadidőpartnert keresek,akivel tudok beszélgetni,és néha eltudok jutni vele szép helyekre,hogy jó élményekbe legyen részem?
Én a nőkkel mindig jobban megtaláltam a közös hangot,csak beszélgetés terén is,vagy barátilag,mint a férfiakkal.
Jelenleg a barátaim között senki nincs,aki vevő lenne rendszeres kirándulásokra.Jó ötletnek tartom hogy az unalmas napjaimon ahelyett hogy itthon üljek,elmenjek olyan helyre,ami szép,és tetszik.De egyedül unalmas.Pl. vannak ilyen buszos kirándulások,1 naposak,vagy akár 2 naposak.Belföldi,külföldi.Ha lenne valaki akivel már kialakult baráti kapcsolat van,és sok helyen jártunk már együtt,ilyen közös buszos kirándulásokra is szívesen elmennék vele.De egyedül az is rossz.
Dugni akarok veled!
Én szívesen csatlakoznék, de sajnos elég messze vagyunk egymástól, Budapesten élek.
40N
#14 Köszönöm szépen!
#15 Igen,sajnos úgy már nehéz lenne rendszeresen kivitelezni.
Én is 40-es nő vagyok, de esküszöm nem értem ezeket a “dugni akarsz”-os beszólásokat. Szerintem normális, kultúrált kérdést írt a kérdező.
A kérdést olvasva- kövezzetek meg nyugodtan a naívságomért :)- nekem eszembe nem jutott ez. Sőt még el is gondolkodtam, hogy tényleg de jó lenne egy olyan barátság vagy baráti társaság, ahol egymást is kicsit húznánk, hogy ne lustálkodjunk, menjünk kirándulni, vàrakat nézni, egy-egy tájegységet felfedezni. Manapság a múzeumok is klasszak, egyre több làtványos, interaktív elem van, nem a lepisszegős, sarokban ülő teremfelügyelő néni, aki követ a kőleletek között :)
Mondjuk én is budapesti vagyok, így messze is meg bevallom: én màr nem ilyen jellemzően termékbemutatóval egybekötött buszos kirándulásokra vágyom, saját autóval, saját programtervvel kellemesebb, élvezetesebb.
Szerintem sokan vannak úgy,hogy csak azért nem mennek ilyen helyekre,mert nincs kivel.
Pedig sok szép látnivaló van országon belül is.És ahogy elképzelem jobb lenne az életem,kimozdulni kicsit,ráadásul a közös szervezés,tervezés élménye is,várni a napját az aktuális kirándulásnak.Ténylegesen kiszállni a mókuskerékből,kikapcsolódni,kiszellőztetni a fejet,a másikkal beszélgetni,teljesen elterelni a gondolataimat a hétköznapi problémákról.
Felér egy lelki terápiával :)
Busszal inkább csak távolabbi helyekre mennék,vagy ami macerásabb bármi okból kifolyólag.
Busszal?!
Hát nem egy nagy élmény valószínűleg.
Én nem vagyok egy besavanyodott, itthon punnyadó típus, de valahogy a sátorban alváseg a buszozás-vonatozás (ez utóbbi csak erdei kisvasút formájában :) bőven kívül esik a komfortzónámon... és nem az életkorom miatt, esküszöm, mert 10 éve is ezt mondtam volna :)
De kérdező ez tök jó alapgondolat, remélem, találsz ehhez barátokat magadnak. Tènyleg szerintem is ebben àll a szépsége, hogy megtervezni, várni, kiszakadni, élményekkel feltöltődni.
Gyakrabban kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!