Van kedved kerékpártúrához?
Sziasztok
Kerékpártúrához keresek embert. Nem nem számít, egyébként én fiú vagyok. Legyél 15-22 év közötti mivel én is ebbe tartozok.:)
Fejér megyeiek előnyben :D
Pontosabb infóért dobj egy privit.
Nem ártott volna leírni, hogy mit értesz túra alatt.
Outi vagy MTB, csomagos, egynapos, mennyi szintet bírsz, stb.
Igen, legalább a peremfeltételeket nem lenne rossz tudni!
túra hossza, szintemelkedések, kerékpártípus (trekking, országúti, stb.), és haosnlók...
80-90km lenne, így nyílván egynapos. Nekem egy MTB-m van, voltam már ilyen 40-60km eseken, szóval szerintem bírnám. A terepet nem tudom még nem jártam arra, de sík lenne nagyrészt az biztos.
Ha valamit kifelejtettem szóljatok :)
"...A terepet nem tudom még nem jártam arra, de sík lenne nagyrészt az biztos."
Vicces srác vagy.
Pontosan merre nem jártál még?
"csak én vagyok vele úgy, hogy egyedül a legjobb"
Nem!
Én próbáltam kollégákkal túrákat csinálni csapatépítő tréning céljából (azért én szerveztem, mert a többiek eltévednek még a plázában is nemhogy a Zselicben). A vége az lett, hogy meggyűlöltem őket :DDDDD
Egy haverom van akivel tudunk menni ketten, mert 99%-ban ugyanúgy gondolkodunk. De vele is általában úgy megyünk, hogy több100 méterre egymástól a saját tempónkban a saját gondolatainkkal és csak néha zárkózunk fel a másikhoz megcserélni a kigondolt eszmét :D
Ebben az a jó, hogy ha valami gond van akkor van kit hibáztatni! :DDDD Ha esik, ha fúj, ha meleg van, ha defekt van azért mindig a másik a hibás! :D De ehhez kell több évtizedes barátság, nem gyakoris privizés.....
9: :-)
Mi is csak olyan barátokkal megyünk, akikkel hosszú évek óta összeszokott tempónk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!