Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Mit szólnátok egy közös fogyi...

Mit szólnátok egy közös fogyi csoporthoz?

Figyelt kérdés

Sikertörténetekkel, ételek/receptek megosztásával.

Viszont olyan csoportra gondoltam, ahol tényleg olyanok vannak, akik akarnak.

Illetve, olyan fogyira gondoltam ahol tilos a cukor, nagyon kis mértékben van gyümölcs és kis mennyiségben tejtermék.

Ha lenne kedved ilyenhez, akkor Csinálhatnànk egy face csoportot. Meg is csinálom, ha lesz aki csatlakozik, van erre igény. :D

Ha kérdésed van, akkor. Írj:)

2021. ápr. 12. 16:23
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Az nem segítség, hogy ontod másra a hülyeségeid...

Tudod mennyire beteg lehet ettől valaki? Mikor nem szakember ad neki tanácsot?

2021. ápr. 12. 19:33
 22/26 anonim válasza:
Engem fagyi csoport érdekelne, ha valaki tud. Gyümölcsös fagyi:P
2021. ápr. 12. 21:06
 23/26 anonim válasza:

Szia :)

Én nem akarok kötekedni, de a tejtermékek fontosak, főleg, ha lány vagy.

A gyümit értem, hogy fruktóz miatt akarod megvonni, még mondjuk el is fogadom egyéni preferenciának. Én túl szeretem, hogy lemondjak vagy kicsit egyek, pláne, hogy viszonylag gyorsan fogytam úgy, hogy ettem gyümit mértékkel.

De a tejtermékeket nem értem, hogy miért akarod kizárni, ezt esetleg elmagyaráznád? Szerintem kálcium bevitel miatt fontosak, bár ha elég tudatos vagy tablettákkal lehet pótolni, fontos is ezt megtenni, de akkor sem tudom megérteni, hogy egy joghurt vagy egy kefír mit árt?

2021. ápr. 13. 00:39
 24/26 anonim válasza:
A fruktóz miatt butaság kerülni a gyümölcsöket. Mit árt a fruktóz? A mesterséges fruktózt valóban kerülni kell, de a gyümölcsöket nem. Kalcium pedig rengeteg zöldségben és olajos magban van, emiatt megint csak felesleges tejtermékeket enni.
2021. ápr. 13. 07:34
 25/26 anonim válasza:
Egy titok: szénhidrát elhagyása. Évek óta sportolok, de nem akartam fogyni. Amióta eldobtam a kenyeret, minden péksütit, lement 15 kg. Tésztát ugyanúgy eszek, sőt elég sokat, rizst, krumplit, meg annyi, hogy 5 éve vega vagyok. De a kenyér elhagyása miatt ment le 1 év alatt 15 kg.
2021. máj. 25. 11:07
 26/26 anonim válasza:

Na, azért a kenyér és a péksütik elhagyása nem egyenlő a szénhidrát elhagyásával. A finomítottakat, amiket te is írtál valóban célszerű elhagyni. De csomó más szuper egészséges, szénhidrát heavy étel van, amit nem kell kizárni egy fogyni vágyónak sem. Ilyenek a zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek.

2021. máj. 25. 12:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!