Magadra ismersz?
Ez kb olyan mint amikor szoba kiadásnál a hírdetésben férfiként oda írja valaki, hogy "Szigorúan csak hölgyek jelenkezését várom".
Kicsit creepynek jön le.
Sportolásnál nem számít a nem. Ez a kategória sporttárs keresésre van, nem ismerkedésre.
(Nem vagyok érintett, nem keresek senkit kondiba, de mindig felidegesítenek ezek a hátsószándékkal feltett kérdések)
#11:
Azért ez nem így van!
Főleg a kezdők körében, nagyon sokat számít az sporttárs neme! Akár motiváció, akár csak általános hangulat szempontjából.
Én is most ebben a keresgélésben vagyok.
Nekem van barátnőm. De már a megismerkedésünk előtt is, két külön helyen edzettünk. Mindketten szerettjük a saját termünket, nem szívesen hagynánk ott, és ezt tiszteletben is tartjuk.
Még régen az elején középsikolásként, egy Testnevelési Főiskolás lánnyal (amellett volt a gimim) jártam edzeni, aki személyi edzőnek tanult.
Miután végzett a tanulással, hazaköltözött Siófokra.
Utána nem sokkal kipróbáltam a luxus élmény kedvéért az Oxygen Wellness-t (de csak 3 alkalommal, mert a mai napig nem az én pénztárcámnak való), ahol megismertem egy nőt, Ő jött velem edzeni a szokásos helyemre. Ő egyszerűen csak abbahagyta az edzést, elérte a célját, amit fent tud tartani otthoni fittnes-szel.
Utána találkoztam a barátnőmmel, aki a saját termében akart maradni. Viszont kiderült, hogy az egyik kolléganője is oda jár ahova én, úgyhogy edzhetnénk együtt. Őt sajnos tavaly áthelyezték a cégük Thaiföldi kirendeltségéhez.
Azóta egyedül edzek, illetve volt 1-2 srác akivel 1-2 hónapig együtt edzettünk. De tény és való, leépültem, mintha nem is edzettem volna. Nincs meg a hangulatom az edzés alatt. Hiába van célom, hiába motivál a végeredmény, ha maga az edzés nem esik olyan jól a megfelelő partner nélkül, ami befolyásolja a mozdulatok elvégzését is!
Nekem az edzés, attól még hogy magamért van, társas tevékenység. Hogy ez 2 vagy több fő, az már mindegy. De minimum egy pár kell.
Nekem (és eddigi tapasztalataim alapján a másiknak is) egy iszonyatosan óriási löketet ad például az, mikor az edzés elején a futógépen sétálva vagy kocogva beszéletünk egy kicsit a mindennapjainkról, vagy akár minden más edzés közben is. Húzódzkodásnál értelemszerűen nem, de például fekvenyomásnál (persze amikor szálkásítás van rúd+10kg-mal) is jó érzést kelt, ha közben beszélgetünk.
Vagy párosan megyünk be csoportosra.
Ehhez nekem márpedig nő kell. Könnyű témákkal, mint gyereknevelés, mani-pedi, divat, design, lakberendezés, természet, cuki állatok, havibajos érzelmek, idegennyelv, sütés-főzés, stb-stb.
Ott van anyám, a kerekesszékes nővérem 2 gyerekkel, és a meleg bátyám. Én minden további nélkül könnyen elbeszélgetek a fent felsorolt témákról.
A társas tevékenységekben, illetve a mindennapi életben, szimpla baráti szempontból, egyszerűen könnyebben megtalálom a hangot nőkkel, mintsem férfiakkal.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!