Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Magadra ismersz?

Magadra ismersz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves fiú vagyok, és hasonló korú kondizni járó, fitness rajongó, vagy akár megszállott lánnyal ismerkednék! Ha magadra ismertél, és örülnél egy intelligens, barátságos beszélgetőtársnak, írj nekem!

2020. aug. 12. 08:13
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ez kb olyan mint amikor szoba kiadásnál a hírdetésben férfiként oda írja valaki, hogy "Szigorúan csak hölgyek jelenkezését várom".

Kicsit creepynek jön le.

Sportolásnál nem számít a nem. Ez a kategória sporttárs keresésre van, nem ismerkedésre.

(Nem vagyok érintett, nem keresek senkit kondiba, de mindig felidegesítenek ezek a hátsószándékkal feltett kérdések)

2020. aug. 16. 17:44
 12/13 anonim válasza:

#11:

Azért ez nem így van!

Főleg a kezdők körében, nagyon sokat számít az sporttárs neme! Akár motiváció, akár csak általános hangulat szempontjából.

Én is most ebben a keresgélésben vagyok.

Nekem van barátnőm. De már a megismerkedésünk előtt is, két külön helyen edzettünk. Mindketten szerettjük a saját termünket, nem szívesen hagynánk ott, és ezt tiszteletben is tartjuk.

Még régen az elején középsikolásként, egy Testnevelési Főiskolás lánnyal (amellett volt a gimim) jártam edzeni, aki személyi edzőnek tanult.

Miután végzett a tanulással, hazaköltözött Siófokra.

Utána nem sokkal kipróbáltam a luxus élmény kedvéért az Oxygen Wellness-t (de csak 3 alkalommal, mert a mai napig nem az én pénztárcámnak való), ahol megismertem egy nőt, Ő jött velem edzeni a szokásos helyemre. Ő egyszerűen csak abbahagyta az edzést, elérte a célját, amit fent tud tartani otthoni fittnes-szel.

Utána találkoztam a barátnőmmel, aki a saját termében akart maradni. Viszont kiderült, hogy az egyik kolléganője is oda jár ahova én, úgyhogy edzhetnénk együtt. Őt sajnos tavaly áthelyezték a cégük Thaiföldi kirendeltségéhez.

Azóta egyedül edzek, illetve volt 1-2 srác akivel 1-2 hónapig együtt edzettünk. De tény és való, leépültem, mintha nem is edzettem volna. Nincs meg a hangulatom az edzés alatt. Hiába van célom, hiába motivál a végeredmény, ha maga az edzés nem esik olyan jól a megfelelő partner nélkül, ami befolyásolja a mozdulatok elvégzését is!

Nekem az edzés, attól még hogy magamért van, társas tevékenység. Hogy ez 2 vagy több fő, az már mindegy. De minimum egy pár kell.

Nekem (és eddigi tapasztalataim alapján a másiknak is) egy iszonyatosan óriási löketet ad például az, mikor az edzés elején a futógépen sétálva vagy kocogva beszéletünk egy kicsit a mindennapjainkról, vagy akár minden más edzés közben is. Húzódzkodásnál értelemszerűen nem, de például fekvenyomásnál (persze amikor szálkásítás van rúd+10kg-mal) is jó érzést kelt, ha közben beszélgetünk.

Vagy párosan megyünk be csoportosra.

Ehhez nekem márpedig nő kell. Könnyű témákkal, mint gyereknevelés, mani-pedi, divat, design, lakberendezés, természet, cuki állatok, havibajos érzelmek, idegennyelv, sütés-főzés, stb-stb.

Ott van anyám, a kerekesszékes nővérem 2 gyerekkel, és a meleg bátyám. Én minden további nélkül könnyen elbeszélgetek a fent felsorolt témákról.

A társas tevékenységekben, illetve a mindennapi életben, szimpla baráti szempontból, egyszerűen könnyebben megtalálom a hangot nőkkel, mintsem férfiakkal.

23/F

2020. aug. 19. 00:15
 13/13 anonim válasza:
Most ezt nem értem srácok. Miért baj ha kondi után megkíván egy kis pipi husit :D
2020. szept. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!