Ha futni, vagy biciklizni indultok jobb társaságban, vagy egyedül?
Futni csak egyedül. Ennek több oka van: szeretek ilyenkor elmerülni magamban, nem beszélgetni senkivel, nem is tudnék, mert igyekszem azért közepesen erős tempót diktálni ami sikerül is (190/94 vagyok), tehát a futásra figyelek. 5 km-t szoktam heti 2x,ebbe belesétalok 2x pár percre, de maga a futó rész 5 perc 15 körül van átlagban végig. Szóval elég jó a magasság/súly arányboz mérten. Nem tudnék közben másra figyelni, meg ez az én idő nekem.
Bringa már más. Egyedül szoktam minden nap valamennyit, kb. 30-40 km-t a városban. Közben megállok, leülök egy padra, vagy ki a parkba, nézelődök. Itt nem zavarna, ha valaki társulna. Nyilván, ha lenne jelenleg barátnőm, vele mennék. De most bárkivel, meg egyébként akkor is játszhat ez. Mondjuk én futás és bringázás közben is zenét hallgatok, hogy kizárjam a külvilágot. Tudom, veszélyes, de kevés embernek olyan éber a figyelme, vannak olyan reflexei, mint nekem. Ezt önfényezés nélkül írom. 33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!