Lenne valaki a fogyókúra/edző partnerem?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok és szeretnék olyan 20-25 kg-ot leadni, viszont nagyon kevés az akaraterőm és tudom, hogy ez nagyon rossz, de szeretnék ellene tenni sporttal, illetve egészséges étkezéssel és hátha párban könnyebb lenne. Nagyon jó lenne, ha budapesti lennél, mert akkor akár együtt is tudnánk edzeni, jobban tudnánk egymást motiválni. :) Ha az új évben te is változtatni szeretnél, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot akár privátban, akár a kérdésre válaszolva. :)dec. 27. 12:21
1/3 anonim válasza:
Futni jöhetsz velem :)
dec. 27. 12:36
2/3 anonim válasza:
Pontosan honnan szeretnél fogyni ennyit és milyen gyakorlatokkal?
Fontos szempont, hogy úszni, futni, terembe járni, jógázni...szeretnél.
dec. 27. 12:56
3/3 mikeXxX válasza:
25 évesen a két végletet látom lusták vagy túlzásba viszik az edzést. Azt nem írtad merre laksz. Én heti 5x6x járok edzeni.
dec. 28. 10:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!