Van aki most, vagy hamarosan kezdene el diétázni?
Figyelt kérdés
107-8 kg korul mozgok, szeretnek megszabadulni az evek alatt feljott rengeteg kilotol..ha van aki hasonlo cipoben jar szivesen beszelgetnek vele, hogy o mit hogy csinal, hogyan eszik, motivalhatnank egymast.okt. 7. 19:27
1/9 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy?
okt. 8. 08:59
2/9 A kérdező kommentje:
Nő
okt. 8. 13:19
3/9 anonim válasza:
Én is nő vagyok és nagyjából én is ennyi kiló. Megpróbálhatunk versenyezni, hátha engem is motivál. :)
okt. 8. 13:44
4/9 A kérdező kommentje:
Inkabb motivaljuk egymast :) irj, ha szeretnel beszelni.
okt. 8. 13:59
5/9 anonim válasza:
Nekem is írhattok, én nem ennyi kiló vagyok, viszont szeretnék 25 kilót fogyni 🥺
okt. 9. 22:43
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem senki nem írt, ha szeretnél írhatsz :)
okt. 11. 22:33
7/9 anonim válasza:
Valahogy meg kell állítani a zabálást. Amióta elment az asszony nem nagyon bírok magammal.
okt. 18. 17:01
8/9 anonim válasza:
Én jó sok kilót leadtam, számos dolgon változtattam, egy egész jó "receptem" van, ami nekem nagyon bevált, az eredményről ha gondolod tudok ilyen voltam-ilyen lettem jellegű képet küldeni.
Ja, én férfi vagyok, de talán ez most mellékes.
okt. 18. 19:14
9/9 anonim válasza:
#8 Én a "receptre" lennék kíváncsi, ha szabad... :)
okt. 18. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!