Van itt aki nemrég, vagy most fogja kezdeni a diétát?
Figyelt kérdés
Hogy vágtok bele? Mi a motivációtok?
Én 105kg/170/ cm vagyok, és mindig belevágok a diétába kevés sikerrel, mert hamar feladom.
Van tippetek, ötleteket amivel kicsit könnyebb és kibírhatóbb lenne?
Ha valaki keresne beszélgetőpartnert, vagy olyat akivel motiválhatnánk egymást szívesen beszélgetek.
szept. 5. 18:39
11/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy nem kell diétázni, önsanyargatni, odafigyelősnemtudomegállni küzdelemet vívni, egyszerűen életmódot és táplálkozási szokást váltani egy életre.
szept. 7. 14:10
12/15 anonim válasza:
Hagyd el a cukrot, csokit, édes és sós pékarus dolgokat. Első körben ennyi. Én pár hete kezdtem 100 kg-163 centi) ezeket betartva, napi mozgással, illetve nézve a kalóriákat is, és - 5 kg idáig. Nem könnyű persze, de elhatározás kérdése. Sok sikert!
szept. 7. 16:29
13/15 anonim válasza:
mínusz egyedik lépés: Dobd ki a mérleget!
nulladik lépés: beszéld meg magaddal, hogy tényleg le akarsz-e fogyni. Ha tényleg, akkor meg tudod indokolni, hogy miért olyan fontos.
szept. 14. 09:05
14/15 anonim válasza:
(csakis utána jöhet a kezdet, mert ha nincs belső hajtóerő, akkor hiába a ne egyél sokat ne egyél cukrot meg mozogj és ezt azt csinálj jó tanácsok)
szept. 14. 09:06
15/15 anonim válasza:
Igen, vagyok.
szept. 20. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!