Kezdőoldal » Ismerkedés » Fogyókúra partner » Van itt aki nemrég, vagy most...

Van itt aki nemrég, vagy most fogja kezdeni a diétát?

Figyelt kérdés

Hogy vágtok bele? Mi a motivációtok?

Én 105kg/170/ cm vagyok, és mindig belevágok a diétába kevés sikerrel, mert hamar feladom.

Van tippetek, ötleteket amivel kicsit könnyebb és kibírhatóbb lenne?

Ha valaki keresne beszélgetőpartnert, vagy olyat akivel motiválhatnánk egymást szívesen beszélgetek.

szept. 5. 18:39
1 2
 1/15 anonim válasza:
Lány vagy?
szept. 5. 18:53
 2/15 A kérdező kommentje:
ahaa
szept. 5. 18:53
 3/15 anonim válasza:
Ugyan ezek az adataim és egy hete kezdtem bele. Nem akarok cukros lenni és normális ruhákban akarok járni végre.
szept. 5. 19:08
 4/15 anonim válasza:
En is neha elkezdem, aztan elkap két hét után valami, és amit eddig elertem, megy a fenébe. Pedig kéne fogyni. A gond az, hogy nem csak ebben, hanem semmi másban nem vagyok kitarto
szept. 5. 19:14
 5/15 anonim válasza:
az aztán combos :O jo nagy husi lehetsz
szept. 5. 20:20
 6/15 anonim válasza:
A titok nyitja az, hogy nem kell mindent megenni. Szóval ha pl eddig minden egyes nap meg akartad enni az egész világot, akkor mostantól ne akard. Üdv!
szept. 5. 20:29
 7/15 anonim válasza:
Én minden ősszel elkezdem, most is kéne, mert kihíztam a melegcuccokat.
szept. 5. 22:29
 8/15 Awatpr0 válasza:
Nem vagyok diabetikis vagy hasonló, de többször fogytam már le 20-30kg-t. Szerintem a legfontosabb, hogy elhatározd hogy mit szeretnél. Fogyni, oké de tudd, hogy ez a fejedben dől el, hogy le fogsz e fogyni. Legyen egy célsúly vagy valami amit akár napi szinten nézegetsz. Teljesen meg kell változtatnod az étrendedet, amit szerintem a legegyszerűbben úgy lehet, hogy számolod a kaloriát, kaloriabázis, yazio vagy hasonlók, ezt egy hozzá értő embert kérdezz meg, hogy mennyit kell enned egy nap, saccra 2000-3000 kaloriát mondanék, de ásd bele magad a témába, ha le akarsz fogyni, érdekeljen is, nézz utána dolgoknak. Sportolj valamit amit szeretsz. Én imádok úszni, nekem ez nagyon segített, sok kaloriát is fogyaszt, de sokféle sport van amit elkezdhetsz. De nagyon fontos még tartani azt a súlyt ha már elérded és talán ez az egyik legfontosabb. Tehát tartani ezt a súlyt. Ehetsz édességeket persze de legyen benne ez a napi kaloriában. Meg lehet 1-2x csaló napot tartani, (mondjuk ezt az elején nem ajánlom) de azt sem vidd tulzásba. És mellőzd a cukros italokat/ételeket
szept. 5. 23:48
 9/15 anonim válasza:
Egyrészt sok sikert szeretnék kívánni.Másrészt meg azt mondani hogy mindenképp(az is aki idetéved és nem véletlenül)kezd el és tarts valahogy ki.Sajnos én megjártam elég csúnyán,és elengedtem.
szept. 6. 01:53
 10/15 anonim válasza:

Bánatevés? Pótcselekvés? Hány éves vagy? Milyen viszonyban élsz a körülötted lévőkkel? Szülők gondolom élnek és egészségesek.

Nekem nem kell most kifejezetten diétáznom, mert nem eszek meg mindent, amit megkívánnék. (Ilyen is van.) Korábban már csináltam és hosszabb távon sikerrel jártam - 16 és fél éven át.

szept. 6. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!