Együtt haladni a fogyókúrában -15-20kgos céllal van kedved?
Őszintén mindig abba abba hagyom. Meg tudnék enni egy fél házat, mindig is nagy étvágyam volt , most egyéb okok miatt nagyobb is lett.
Arra gondoltam hátha ha valaki társul könnyebb lenne végig csinálni. Beszélgetni is akár, kép küldése a haladásról(ha te is akarod), mérések évesek megosztása.
Alapvetően próbálok egészséges étkezést követni de néha néha nem vetem meg a nasit.
Ha esetleg úgy alakul és egy környékén lakunk találkozhatunk is.
1honap és kb 5kilo
aztán nem igen erőltettem meg magam, nem diétáztam vagy számolgattam kaloriákat vagy ettem rendes kajákat
Szívesen beszélgetek veled a fogyásról, ha nem zavar, hogy férfi vagyok (láttam, inkább nőt keresel).
Nekem is ezek voltak a gondjaim. Néha most is fel tudnám zabálni akár a szomszéd hűtőjét is 😅
110kg-ről jöttem le 85kg-re. Az édesség dolgot úgy oldom meg, hogy nincs itthon.
Érdemes az édesség fogyasztást fokozatosan abbahagyni.
Egy fogyós társsal mindenképpen könnyebb a dolog, szóval ha gondolod, akkor beszéljünk privátban 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!