Kezdőoldal » Ismerkedés » Fogyókúra partner » Nagy túlsúlyból fogyók,...

Nagy túlsúlyból fogyók, valaki szeretné együtt tolni?

Figyelt kérdés
Kb 90 kilót kellene ledobnom, most kezdem az életmódváltást. Még most motivált vagyok de úgy érzem el fog múlni. Lenne kedve valakinek beszélgetni erről, motiválni egymást? Nem muszáj hogy ennyire elhízott legyél, csak akkor szerintem jobban átérezzük egymás fájdalmát.

2022. aug. 8. 12:13
 1/8 anonim válasza:
Kitartást! Ha akarsz írhatsz, én 40 kilót szeretnék ledobni
2022. aug. 8. 13:33
 2/8 anonim válasza:
90 az durva, egyik edzőtársam 100 kg-ot adott le! Szóval kivitelezhető a dolog, de nem könnyű út az tuti.
2022. aug. 8. 14:28
 3/8 anonim válasza:
Bár én betegség miatt vagyok extrém túlsúlyos, és valószínűleg nem tudok még gyógyszerekkel sem fogyni túl sokat, de nagyon szívesen beszélgetek, motiválok, segítek másokat:)
2022. aug. 8. 19:23
 4/8 anonim válasza:
Bírom ezeket a fogyitárs kereső kérdéseket.
2022. aug. 11. 06:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. aug. 11. 08:20
 6/8 anonim válasza:

Azért, mert a fogyáshoz Te kellesz, a Te akaratod, és legfeljebb szakember.

Ez nem egy mozi, vagy bármilyen esemény. Mire gondolsz, majd minden másnap a társaddal délután kettőtől négyig fogysz?

Mondd, lassan három napja kérdeztél, azóta mit változtattál az életeden?!?

2022. aug. 11. 10:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltam edzeni, megálltam hogy cukros üdítőt igyak. De miért is kéne számot adnom neked, áruld már el? Kopj le
2022. aug. 11. 10:41
 8/8 anonim válasza:
😐😐😐
2022. aug. 11. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!