Van valaki, akinek segített fogyókúra partner a fogyásban?
Még nem próbáltam, de gondoltam rá, hátha motiváltabb lennék. Viszont nem tudom tényleg segítene-e, vagy hogy működne egyáltalán.
L
Nekem van egy, discordon tartom vele a kapcsolatot mivel Németországban él.
Egészen jó. Heti szinten megosztjuk egymással a törtenteket, tapasztalatokat.
Sokszor a fogyókúra nem lineáris így jó tudni hogy nem csak te nyüglődsz a fogyással hanem ő is.
Én is volt hogy platóztam vagy lebetegedtem, ővele is volt hogy megsérült a lába futás közben és 3 hétig nem tudott sportolni.
4-es: Eddig 20 kiló
Az a jó hogy egy magasak vagyunk, ő egy évvel fiatalabb nálam. És ugyanarról a testsúlyról indultunk :) .
(187cm, én 29 ő 28, 140 kilóról)
Hát hogy hogyan motiváljuk egymást? Szerintem leginkább azzal hogy akkor is próbálkozunk továbbvinni a fogyókúrát amikor nem nagyon akar menni.
Az interneten mindenki a sikersztorikat látja. Előtte-utána képeket.
Hogy mennyire boldogok vékonyan.
De senki sem lát bele a hétköznapokba. Azt amikor megakad a fogyás, vagy amikor valami váratlan dolog történik és akkor önhibádon kívül nem tudod folytatni.
A depressziós időszakokat, amikor nehéz rávenned magad hogy bármit is csinálj.
Vagy amikor kiégtél mert már 3 hete nem mozdul a mérleg pedig te mindent megtettél és tartasz 1-2 hónap szünetet.
Igen amúgy közösen rájöttünk dolgokra :D
Amire elsőre jöttem rá hogy próbáltam spórolni a zsírbevitelen.
Meg hogy mennyi kalóriát tartalmaz 1 étel, próbáltam a legkalóriaszegényebb alternatívákat kitalálni.
Hát ez nem jó mert a zsír nagyon fontos a hormonok megfeleló működéséhez.
Akkor volt hogy csak 3 órákat tudtam aludni, alig volt energiám, levertnek éreztem magam.
Utána vettem mangalicazsírt és azzal kezdtem főzni. Nem zsíroztam túl az ételeket csak annyit hogy legyen benne valamennyi.
Aztán ott van a nyomelem bevitel. Nyomelemek, illetve vitaminok.
Azok hiányában nem jól működnek az idegösszeköttetések.
Nyilaló mellkas, gyakori izomgörcs a lábban, koncentrációvesztés, stb
Az utolsó amit találtam az a szénhidrátbevitellel kapcsolatos. Diéta közben nyilván a cél az volt hogy minél kevesebbet egyek.
Mikor szünetet tartottam és elkezdtem átlagos ételeket enni akkor jobb lett valamennyivel a hangulatom.
Szóval érdemes jól belőni a makrókat
Meg még önbizalmi tippet adtam neki. Félt kimenni biciklizni mert hogy megnézik közben. Írtam neki hogy amikor én sétálok akkor én is kb. csak 5 másodpercig látok valakit, amíg mellettem elsuhan, és az agyam tulajdonképpen meg sem jegyzi hogy ki ült a biciklin.
6-os: Köszi :D
És veled mi a helyzet? Fogyózni akarsz?
8: ha mondjuk a városodban sikerülne találni valakit akkor lehet hogy még együtt is eltudnátok járni sportolni.
Azt az aspektusát nem ismerem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!