Valaki akar fogyó partner lenni?
Főként az étkezéssel kapcsolatban szeretnék beszélni másokkal.
Rettenes ételeket csinálok magamnak és jól jönne pár recept, amivel finommá tudnám varázsolni a csirkét, pulykát és marhát. Meg 1-2 vegetáriánus esetleg vegán opció is.
Úgy érzem, hogy mindig amikor diétázok (nem feltétlenűl fogyás miatt) nagyon homogén a diétám és nincs is jó íze, de szerencsére nagy a termetem, régóta járok konditerembe és 2500-2700 kcaltól is fogyok kardió nélkül sima súlyzós edzéssel.
Tehát elég sok dolgot tudok enni, mégis kibirhatatlan kajákat szoktam választani, amik nem fentarthatóak így hamar feladom a harcot.
A célom napi kb 200g fehérje és 2500 kcal lenne.
Általában rengeteg húst eszek főleg, amikor komolyan veszem a diétát, de érdekelnének vegán/vegetáriánus alternatívák, amik szintén finomak és hasonló szintű fehérjét betudnék vinni.
Jelenleg 105kg vagyok, de nekem az optimális testsúly 85kg körül van. Így minimum 20kgot le szeretnék adni kb 6-10 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!